Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzációs Boney M. dal és új Greatest Hits korong

Boney M - Szenzációs Boney M. dal és új Greatest Hits korong

A Boney M. együttes 10 No.1 slágerrel és megszámlálhatatlan Top 10 helyezéssel írta be magát a történelembe, első No.1 slágerük a ’Daddy Cool’ volt 1976-ban. A „Moment of Love” egy igazán különleges meglepetés a legendás együttestől, hiszen az eredeti énekes, Liz Mitchell énekelte fel a dalt.

Most, 30 évvel később újra felcsendülnek a régi, jól ismert slágerek, hiszen ’Daddy Cool’ címen musicallel, ’The Magic Of Boney M’ címmel pedig új nagylemezzel lepte meg rajongóit az együttes! A musicalnek, - melyben természetesen a nagy Boney M slágerek is elhangoznak -, a közelmúltban volt a világpremierje a londoni Shaftesbury Színházban. 2007-ben világkörüli turnéra indul a társulat, első állomások között szerepel Németország és Franciaország.

Az új, greatest hits lemez 18 felejthetetlen slágert tartalmaz, köztük az 1978-as év legnagyobb kedvencét, a ’Rivers Of Babylon’-t, a No.1 slágert a ’Sunny’-t, a ’Ma Bakert’-t, a ’Rasputin’-t, a ’Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday’-t és még számos kedvencet! 2 bonus track is felkerült a korongra, a Mousse T által készített ’Sunny’ remix és a vadonatúj ’A Moment Of Love’ című dal, melyet az együttes eredeti tagja, Liz Mitchell énekelt fel. A régi-új dal tehát nemcsak a rajongóknak szólnak, hanem a fiataloknak is, erre a legjobb példa a Mousse T. remix.

Jónap Tamás

2006. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzációs Boney M. dal és új Greatest Hits korong cikk képei
Boney M - Szenzációs Boney M. dal és új Greatest Hits korong