Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Back II Black koncert DVD+CD egyben

Back 2 Black - Back II Black koncert DVD+CD egyben

A Back II Black évek óta az egyik legtöbbet élőben fellépő zenekar. Ennek bizonyítéka az a Petőfi Csarnokbeli koncert, ami 2006 tavaszán tartott az együttes. Ezt a fantasztikus, egyedülálló és élményekben gazdag koncertet rögzítették, amely exkluzív DVD + CD formátumban került a boltokba „Sodor a funky” címmel.

A kiadvány igazi unikum a zenekar életében, hiszen eddig még nem jelentettek meg koncertfelvételt. A DVD korongra felkerült a teljes, közel két órás koncert tökéletes képminőségben, 5.1-es hangzással ellátva, igazodva a mai kor követelményeihez. A koncerten kívül találunk a lemezen egy werkfilmet is, amely során betekintést nyerhetünk a próbákba, a koncertre való készülődésbe, valamint a tagokkal készült exkluzív interjúkba. A rajongók nagy örömére a zenekar megmutatja a kulisszák mögötti életet – a felkészüléstől a koncert végéig.

Akinek pedig mindez nem lenne elég, bónuszként a koncert hanganyagának a legjavát (több mint 70 perc) is hazaviheti a vásárló, így akár az autóban, házibulikban is újra átélheti a koncert fantasztikus hangulatát.

Jónap Tamás

2006. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Back II Black koncert DVD+CD egyben cikk képei
Back 2 Black - Back II Black koncert DVD+CD egyben