Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Két nyelven készült el Lola új dala!

Lola - Két nyelven készült el Lola új dala!

Lola az idei évet munkával kezdte, hiszen februárban jelenik meg második nagylemezének debütáló dala, az Élj a mának címmel! A fiatal énekesnő körül pezseg az élet, folynak a stúdió munkák, fotózások, és néhány napon belül a klipforgatásra is sor kerül, így a dal várhatóan február elején már bemutatásra is kerülhet a hazai zenecsatornán.

Lola sorban negyedik videoklipjét videoklipet Indián rendezi, akinek már sok színvonalas klipet köszönhetünk. Az új dalnak szintén Lola zenei producere Rakonczai Viktor a zeneszerzője, ahogyan az előző lemezen a Hallja meg a világ című slágernek is. Viktor mellett az énekesnő albumán még olyan neves zeneszerzők dalai is hallhatóak lesznek, mint Knapik Tamás (Fiesta), Rakonczai Imre, Létray Ákos, valamint a szintén, ex- V. I. P. tag Józsa Alex. Az Élj mának c. új slágerármányos dalszöveg írója Major Eszter, aki többeknek ismerős lehet onnan, hogy az egykori a V. I. P együttes nagysikerű slágerét a Keresem a lányt is ő írta.

A dal két nyelven készült el, az angol verzió Say you love me címmel lát majd napvilágot. Természetesen az angol nyelvű verzióból is videoklip készül. Lola kiadója és menedzsmentje is úgy gondolja, hogy szép sikereket érhet el az énekesnő ezzel a dallal külföldön is. Az új albumon tíz + egy dal lesz található, melyeknek stílusát tekintve eltérnek az eddigiektől, hiszen Lola most egy egészen más arcát szeretné megmutatni a közönségnek. Az új stílus a pop-rock felé hajlik, de olyan keményebb rock zenék is megtalálhatóak lesznek az albumon, mint az egykori Transvision Vamp nevű banda egyik slágere, ami a tinisztár lemezén Baby nem érdekel! címet kapta. Az énekesnő reméli, hogy ennek a dalnak is nagy sikere lesz és az idei év legalább olyan eredményes lesz, mint amilyen a tavalyi volt számára.

Jónap Tamás

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Két nyelven készült el Lola új dala! cikk képei
Lola - Két nyelven készült el Lola új dala!