Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest, április 5: Snoop Dogg

Snoop Dogg - Budapest, április 5: Snoop Dogg

Ahogy arról a music.hu az elsők között beszámolt, a napokban pletykaszinten felmerült Snoop Doggy Dogg budapesti fellépésének lehetősége. A hír nem kacsa, úgyhogy a raprajongók készülhetnek: a nagykutya április ötödikén koncertezik a Hajógyári Szigeten.

Szóval hátradőlhetünk és fellélegezhetünk: mostmár egészen biztos, hogy Snoop Dogg európai turnéja keretében két hét múlva Budapesten lép színpadra az Events Hall-ban. Igaz, hogy a buli "csak" egy ún. afterparty lesz, de a fergeteges hangulat így is garantált. Különösképp azért örülhetünk a hírnek, mert egy olyan kaliberű gigasztárnak, mint Snoop, nem szokása Németországtól keletre koncertezni.

Snoop Dogg - Budapest, április 5: Snoop Dogg

Kevesen tudják, de a rapper alsó kategóriás pornószínészként kezdte karrierjét a kilencvenes években. Később átállt a kamera túlsó oldalára és producerként kereste kenyerét. Egyébként a közelmúlt kisebb-nagyobb epizódszerepeit is (pl. Starsky és Hutch) az ezidőbeli kapcsolatainak köszönheti.

Jelen állás szerint tehát idén is rendesen el leszünk kényeztetve: a tavasz legnagyobb meglepetésbuliját Snoop Dogg adja április ötödikén, júliusban pedig jön a Rolling Stones.

Juhász Gergely

2007. 03. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapest, április 5: Snoop Dogg cikk képei
Snoop Dogg - Budapest, április 5: Snoop DoggSnoop Dogg - Budapest, április 5: Snoop Dogg