Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara!

Lola - Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara!

Április 10-én Lola melegíti be a terepet a német tinisztár csapat, a Tokio Hotel előtt! Óriási lehetőség ez Lola számára, aki természetesen boldogan fogadta a felkérést.

A Tokio Hotel a legnépszerűbb hazai tinisztárt, Lolát választotta előzenekarának az április 10-én a Syma Csarnokban tartandó budapesti koncertjére. A csapat tavalyi turnéjának előzenekara a Blog 27 volt, most pedig Lola tölti be ezt a megtisztelő szerepet. A fiatal énekesnőt váratlanul érte a felkérés, és nagyon boldog hiszen maga is kedveli a zenekart. "Mindenképp elmentem volna a koncertre megnézni a csapatot, jegyem ugyan még nem volt, hiszen ezt mindig az utolsó pillanatban szoktam intézni! Viszont arra nem számítottam, hogy egy színpadon léphetek fel velük, és most már nem kell jegyet vennem, mert aktív szereplője leszek az estnek... De azért babonából megtartom ezt a szokásomat ezek után is :) Nagyon örülök, hogy tetszettek az új lemezem dalai a TH-nak!" - mesélte Lola lelkesen, amikor megtudta a jó hír.

Lola - Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara!

Lola számára külön öröm a koncert, hiszen saját élő zenekarával léphet színpadra, amit a közönség előszőr láthat tőle. Az énekesnő elmondása szerint első albumáról a "Hallja meg a világ" fog csak szerepelni, a többi dal második lemezének keményebb hangzású dalai lesznek, s több dalt angolul fog énekelni. A tinisztár 30 perces élő koncertet fog adni. A próbák már javában folynak, és a hölgy bízik benne, hogy 'minikoncertje' elnyeri a közönség tetszését. A koncerten több külföldi hanglemezkiadó is képviselteti magát, hogy megnézzék és meghallgassák Lolát élőben énekelni.

2007. 03. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Kati13 2007. 04. 07. 12:06
Hali Fkriszta!! Szerintem jó a cikk,de én azon a véleményen vok,hogy nem Lolának kéne a TOKIO HOTEL előzenekaraként játszani,mert a stílusuk enyhén szólva különböző!!A NOTH THENX jobb lenne!!(nem biztos,hogy így írják!!)Mert egy ROCKBANDA előzenekara ROCKBANDA legyen,ne egy Nyálas csajszi!!Semmi bajom Lolával,de a TOKIO HOTELHEZ képest az!!EGYÉPKÉNT JÓ A CIKK!!!! NA PUSZI:KATI
Vendég 2007. 08. 24. 18:53
Imádom a Tokio Hotelt bill a király

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara! cikk képei
Lola - Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara!Lola - Lola lesz a Tokio Hotel előzenekara!