Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!

The Moog - Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő The Moog zenekar I Like You című számához forgatott klipről már több hír is felröppent, például, hogy egy igazi underground film született az Art Mafia produkció jóvoltából és hogy a fiúkat egy őrült leányzó voodoo szertartásnak megfelelően sorban megátkozza. A hírek természetesen igazak, de erről most már bizonyosságot is szerezhet mindenki, mert a klipet május elejétől már a magyar zenecsatorna is vetíti.

A kisfilmet a zenekar még a hathetes amerikai turnéra való elutazása előtti napon leforgatta, ami után már csak az utómunkák következtek. A klip követi a zenekarról készült karakteres sajtófotók képi világát: a klasszikus korokat idéző ruhákban 21. századi zenét játszva pózolnak majd pedig az átkoktól sújtva „szenvednek” a fiúk. A zene, a téma , a kor és a voodoo hagyományok keveredése olyan különleges modern képi világot teremtett, amely a nézőkben nem mindennapi hangulatot kelthet.

The Moog - Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!

A klip tehát útjára indult itthon és külföldön is, ugyanúgy, ahogy maga a zenekar, hiszen a The Moog amellett hogy itthon folyamatosan koncertezik - legközelebb például az Exit Street Fesztiválon láthatók június 2-án, majd június 8-án a Merlinben.
Az Egyesült Államokban is tovább folyik a debütáló album promótálása, melynek egyik része, az a vicces videó, amit az egyik legnépszerűbb amerikai magazin, a Blender internetes oldalán látható a zenekarról és aminek talán a Hungry Hungarian Boys címet adhatnánk!

2007. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala! cikk képei
The Moog - Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!The Moog - Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!