Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergeteges táncparadé a DR. Bubó musical-ben

Back 2 Black - Fergeteges táncparadé a DR. Bubó musical-ben

Kátai Robi fantasztikus tánccsapatot és koreográfiát állított össze a Dr. Bubó musicalre! Dinamikus, lendületes, friss és mai. Közel 2 hete indultak a próbák, de köszönhetően a profi társaságnak, az első felvonás koreográfiáján már túl is vannak.

A csapat főtáncosa a Megatánc döntő női győztese, Olter Wanda, aki kifogástalan tánctudásával már a stábot is elkápráztatta. Még egy hírességgel büszkélkedhet a táncos csapat! A lány frontot erősíti még Marsi Laura is, akit az „ Egy rém rendes család Budapesten” című sorozat Bándi Diá-jaként ismert meg a közönség. Wanda korábban 1 évig táncolt Robi tanítványaként, majd külföldre távozott. A verseny után hallotta, hogy indul a Dr. Bubó musical, és mivel imádja a színházat, ezért felkereste Robit, hogy szívesen részt venne a munkában. Szeretnek együtt dolgozni, ezért nem volt kérdés, hogy a döntős lány bekerül-e a csapatba! Más a helyzet Marsi Laurával. Ő a castingra jelentkezett és amikor már a második-harmadik körben is bent maradt, Robi felfigyelt rá. Azt azonban nem tudta, hogy honnan olyan ismerős. Néhány információ megszerzése, és egy rövid beszélgetés után kiderült, hogy a népszerű sorozat szereplője szőke fürtös, újonc táncos!!

Már mindenki nagyon várja az előadást, remek társaság verődött össze. Hogy mennyire jól sikerül, azaz a döntést – mint mindig – a nézők hozzák meg.

Jónap Tamás

2007. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergeteges táncparadé a DR. Bubó musical-ben cikk képei
Back 2 Black - Fergeteges táncparadé a DR. Bubó musical-ben