Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

The Moog: újabb amerikai sikerek

The Moog - The Moog: újabb amerikai sikerek

Az április végi nagy sikerű A38-as lemezbemutató koncert és az I Like You klipjének premierje után sem lassít a The Moog szekere, sőt immáron amerikai sikerekről is beszámolhatunk.

Az amerikai CMJ lista, mely a legfontosabb egyetemi és alternatív rádiók játszási listája alapján készül igen fontos mérce a tengerentúlon, mivel a főbb kereskedelmi rádiók zenei kínálatában az USA-ban sem szerepelnek a kisebb brit és amerikai zenekarok, ezért különös fontossággal bír a CMJ listája, melynek 200-as mezőnyébe kerülni komoly fegyvertény. A The Moog az első heti 117. helyezését is felülmúlva a múlt héten a 85. helyig kapaszkodott a listán, ami óriási eredmény egy, az amerikai piacon új és ismeretlen zenekartól. A Sold For Tomorrow címre hallgató bemutatkozó lemez már az iTunes weboldalról is megvásárolható, mely az USA-ban és Nyugat-Európában milliós táborral rendelkezik.

The Moog - The Moog: újabb amerikai sikerek

Az I Like You-hoz készült klip a Viva mellett a Tom-Tom Records weboldalán is megtekinthető, valamint a Youtube-on látható egy koncertklip is, ami az A38 hajón készült 500 rajongó „közreműködésével”. A zenekar hivatalos weboldalán tucatnyi új fotó látható többek között a fent említett A38as koncertról, valamint az amerikai turnéról.

A The Moog legközelebb az Exit magazin utcai fesztiválján játszik egy matinét június 2-án délután, majd a Merlinben lépnek fel az Amber Smith vendégeként június 8-án. Ezt követően június 16-án Kőszegen játszik a The Moog, június 23-án pedig a Múzeumok Éjszakájának rendezvénysorozatában lépnek színpadra, az igen impozáns Magyar Nemzeti Galéria előtt felállítandó színpad fő attrakciójaként.

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Moog: újabb amerikai sikerek cikk képei
The Moog - The Moog: újabb amerikai sikerekThe Moog - The Moog: újabb amerikai sikerek