Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a Fugees

Lauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a Fugees

"A Fugees visszatérésének sajnos lőttek" - nyilatkozta a minap Pras Michael. Az együttes feltámasztása 2004-ben is meghiúsult, szóval úgy tűnik, a zenekarnak egyszer s mindenkorra vége. Ennek pedig egyetlen oka van: Lauryn Hill.

Éppen három éve röppentek fel az első hírek a Fugees visszatéréséről, ám a rajongók akkor csúnyán hoppon maradtak. Ígyhát rendkívüli érdeklődés előzte meg Pras Michael szerda esti tévéinterjúját, amelyben a rapper egy fontos bejelentést ígért.

Azonban senki nem arra számított, amit Pras mondott, hiszen a zenész kerek-perec kijelentette: sajnálja, de a Fugees visszatérésének lőttek. Pras és Wyclef Jean egyébként készek lennének újra minden erejükkel a Fugees szekerét tolni, ám Lauryn Hillnek egészen más elképzelései vannak.

Lauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a Fugees

Az énekesnő ugyanis még mindig szólókarrierben gondolkodik, és inkább a maga útját járja - ráadásul egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy megint a Fugeesben énekeljen. Lauryn egyébként a napokban jelenti be új albumának megjelenési időpontját, melyről elsőként a Lose Myself című dal kezdi meg hódító útját a listákon.

Juhász Gergely

2007. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 07. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a Fugees cikk képei
Lauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a FugeesLauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a FugeesLauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a FugeesLauryn Hill - Lauryn Hill beintett, mégsem áll össze újra a Fugees