Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Éliás Jr. tanítványaival egy színpadon

Staff - Éliás Jr. tanítványaival egy színpadon

Éliás Jr., a Megasztár egykori felkészítő tanára október 18-ára, lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. A zenei tehetségkutató döntősei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen egy közös produkciót szeretnének vele együtt előadni a Kaméleon Klub színpadán

Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Caramel és Palcsó Tomi is énekel október 18-án Éliás Jr. lemezbemutató koncertjén. A „Jól vagyok!” című album „premierjén” igazi örömzenélés várható, hiszen az említett énekeseken kívül bárki mikrofont ragadhat az énekes tehetségkutató-verseny döntősei közül, hogy ezzel is kifejezze énektanára előtti tiszteletét.

- Alig várom már a koncert napját – mondta csillogó szemmel ifjabb Éliás Gyula. – Remek lesz látni az összes tanítványomat együtt, visszaemlékezni a gyötrelmes, ugyanakkor csodálatos énekórákra, amiket együtt átéltünk. S most, mintegy kiforrott zenészként, énekesként, s partnerként lépni velük egy színpadra.

Éliás Jr. új lemezével kíván igazán kitörni a háttérből. Eddig őt a megasztárosok énektanáraként könyvelte el az ország, annak ellenére is, hogy a képzett zenész már gyermekkora óta kifejezetten zenei képzettségének fejlesztésével foglalkozik.
Hosszas zenei tanulmányok után a 90-es évek elején tűnt fel a magyar popszakmában. Kezdetben, klubzenekarokban játszott, így pl. Horizont, Let's go, Éliás project, majd külföldre utazott, hogy tehetségét a határainkon túl is kamatoztassa. Koncertezett többek között Rómában, Barcelonában, Liverpoolban és Németországban. A külföldi sikerek ellenére szíve hazahúzta, így visszatért Magyarországra és folytatta zenei tanulmányait.

Saját zenekaraival – Éliás Jr. és zenekara, Very Bite Orchestra, Jazzmoments - garantáltan remek hangulatú koncerteken szórakoztatja a nagyérdeműt. S nem lesz ez másképp október 18-án sem, ahol a tanár, a zeneszerző, a producer, a dalszövegíró, mégis leginkább énekes Éliás Jr. bemutatja „Jól vagyok” c. albumát. S hogy a hangulat remek lesz? Az garantált.

2007. 10. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 23. 15:39
Azért egy két képet igazán fel lehetett volna tenni erről az Éliás koncertről.Hogy sikerült a duett Póka Angélával ??Magdival ??Semmi, tudositás, tv2-vagy valami ?Ezt Pótolni kéne tán !!!!!
Vendég 2007. 10. 23. 15:50
Póka Angélára én is vevő lennék. Levente
Vendég 2007. 10. 23. 19:45
Jelen !!!Én is !!!APOKA !!! Gréti
Vendég 2007. 10. 24. 10:26
Pókát el dugták rendesen,tényleg mi lehet vele ??? Puskás Petit viszont kapunk rendesen,naponta kétszer...Azért ebbe a koncertbe én 9is bele néztem volna kicsit .

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Éliás Jr. tanítványaival egy színpadon cikk képei
Staff - Éliás Jr. tanítványaival egy színpadon