Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsere

NSync - 25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsere

Bűnösnek találta egy floridai bíróság az ’N Sync és a Backstreet Boys egykori felfedezőjét, Lou Pearlmant többrendbeli csalás bűntettjében. A jól ismert menedzser közel 20 éven át lopott meg magánembereket, cégeket és bankokat, közel 300 millió dolláros tartozást halmozott fel. 25 évnyi börtönbüntetést szabtak ki rá.

Mint korábban is beszámoltunk róla, a Backstreet Boys és az N Sync egykori menedzsere ellen büntetőeljárás indult csalás vádjával. Lou Pearlman az elmúlt húsz esztendő során temérdek magánembert vezetett meg, köztük több barátját, közeli üzletfelét, sőt neves bankoktól is ügyeskedve szedett ki több mint 300 millió dollárt. A menedzser márciusban tett vallomásában már vállalta is a vádakat, az ítéletet a napokban hozta meg a bíróság: 25 év letöltendő szabadságvesztés büntetést szabtak ki rá. A meglopott emberek listáján közel 250 sértett áll, köztük idős – 70-es, 80-as éveikben járó emberek is -, akiktől félretett pénzeiket szedte ki a menedzser, és számos jóbarát, és saját családja is, akiknek szintén sok millióval lóg Pearlman. Az ítélethirdetéskor egyébként egy lehetőséget kapott a bíróságtól: minden visszafizetésre kerülő 1 millió dollár után egy hónappal csökkenthetik börtönbüntetését. Erre persze semmilyen esély, bár az elmúlt időszakban még egy újabb fiúbandát összehozott Pearlman, a US5 nevű fiúcsapatot, akiktől azt várta, hogy pár milliót még gyorsan megtermelnek neki a konyhára.

NSync - 25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsere

„Az előzetesben eltöltött kilenc hónap során világlott meg számomra igazán, hogy mekkora kárt okoztam az embereknek. Tényleg nagyon sajnálom, és bocsánatot szeretnék kérni mindazért, amit elkövettem.” – magyarázkodott az utolsó szó jogán Pearlman.

fkriszta

2008. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 24. 16:53
megérdemli
Vendég 2008. 05. 27. 18:47
Gondolom, a dutyiban is fog egy fiúbandát csinálni... Börtön Boys???
tudomezmár5évespostdeleszarom 2013. 01. 30. 10:51
Megérdemli. Állítólag a saját "fiait" is meglopta.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsere cikk képei
NSync - 25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsereNSync - 25 év börtönt kapott az ’N Sync egykori menedzsere