Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gáspár Laci hétköznapjai új videójában

Gáspár Laci - Gáspár Laci hétköznapjai új videójában

Gáspár Laci legújabb videoklipjében megismerhetjük a zenész hétköznapjait. Laci ugyanis egy valós próbán, a saját zenekarával készült a koncertjére, ebből forgatták a videót. A rajongók láthatják, ahogy az énekes a hétköznapjait éli, ahogy a zenekarral és a táncosokkal próbál, és ahogy mindenki azon dolgozik, hogy összeálljon a színpadkép és a koncert.

Rengeteg munka van egy ilyen koncertben, ezt a közönség sokszor nem is sejti, ezért úgy gondoltuk, mi most megpróbáljuk egy kicsit megmutatni. Bár gyakran elfáradunk, de azért többnyire nagy mókázás folyik, rengeteg vidám, megismételhetetlen pillanatot élünk meg ilyenkor.” - nyilatkozta az énekes.

Így volt ez most is, hiszen Laciék nem is tartották magukat szigorúan a forgatókönyvhöz, ezért mikor a forgatás szünetében valódi örömzenélés alakult ki, a rendező Indián rögtön felkiálltott: ezt rögzítjük! A dalban küldöm klipje így egészen más lett mint az eddigiek, sokkal emberközelibb, sokkal természetesebb. Nincsenek autók, táncoslányok, csillogás, drága ruhák. Valóban őszinte, minden cicomától mentes pillanatokat láthatnak a nézők, akik ezúttal tényleg az igazi Gáspár Lacit és az ő hétköznapjait, annak elkapott apró pillanatait figyelhetik meg. Az új videó hamarosan látható a honi zenecsatornákon.

Jónap Tamás

2008. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 15. 14:56
kit érdekel ez a sz***rházi gipsy gyerek????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gáspár Laci hétköznapjai új videójában cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci hétköznapjai új videójábanGáspár Laci - Gáspár Laci hétköznapjai új videójában