Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!

Jay-Z - Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!

Jay-Z olyat csinált, mint még soha: készített egy feldolgozást az Alphaville ’Forever Young’ című dalából. Ez lesz a rapper következő kislemeze, megmutatjuk a klipjével együtt.

Young Forever

2010. január 11-én jelenik meg Jay-Z új kislemeze, amit a dúsgazdag énekes ’Young Forever’ névre keresztelt, ezt nálunk fentebb meg is lehet nézni-hallgatni. Ez a cím nem véletlenül ismerős: ’Forever Young’ volt ugyanis a címe az Alphaville egyik legnagyobb slágerének. Jay-Z most ezt dolgozta fel Mr Hudson segítségével, ez a duett lesz tehát a harmadik dal, ami kislemezen is megjelenik az énekes legutóbbi albumáról, a The Blueprint 3-ről.

Ezzel a koronggal egyébként a rapper megdöntötte Elvis Presley rekordját. A The Blueprint 3 ugyanis rögtön az első helyen nyitott a Billboardon, ez lett Jay-Z tizenegyedik No1 nagylemeze, amivel megelőzte a tíz első helyezést magáénak mondó Elvist. Ezzel Jay lett a legeredményesebb szóló előadó az amerikai lemezeladási listák történetében.

Juhász Gergely

2009. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét! cikk képei
Jay-Z - Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!Jay-Z - Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!Jay-Z - Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!Jay-Z - Nézd meg Jay-Z vadonatúj klipjét!