Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben is

Abba - ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben is

Minden kétséget kizárólag az ABBA – The Show napjaink legautentikusabb ABBA show-ja, olyan eredeti ABBA zenekari tagokkal kiegészülve, mint Ulf Andersson és Roger Palm. Mintha az ABBA tovább koncertezne….pedig nem és mégis az ABBA feeling tovább hódít! A fergeteges retro őrületet január 16-án újra élvezhetjük, Budapesten.

A Camilla Dahlin által alapított Waterloo a legjobb svéd ABBA-feldolgozászenekar, Camilla és Katja Nord külsőre, arcra szinte megkülönbözhetetlen az ABBA eredeti tagjaitól, hangjuk pedig majdhogynem jobb, mint az eredeti. A Waterloo célja, hogy minél jobban hasonlítson az eredeti zenekarra, hogy a közönség úgy érezze: nem is oszlott fel az ABBA.

A két órás koncert Bjorn, Benny, Agnetha and Frida hatvanas évekbeli első találkozásától kezdve nyomon követi az ABBA történetét, megszólaltatva olyan klasszikus dalokat, mint a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money Money Money, a Knowing Me Knowing You és még sorolhatnánk.

Abba - ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben is

A koncerten a Waterloo és az ABBA eredeti zenészei mellett a National Symphony Orchestra of London játszik, Matthew Freeman vezénylésével. Az eredeti fellépőruhák pontos másait felvonultató látványos színpadi műsort eddig 33 országban több mint kétmillióan látták.

Papp László Budapest Sportaréna - 2011. január 16! Ezt jegyezze fel már most minden ABBA és retro-őrült!

Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban!

2010. 12. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 07. 21. 8:20
Jó szám!
VENDÉG 2016. 06. 18. 11:46
SZÉP!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben is cikk képei
Abba - ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben isAbba - ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben isAbba - ABBA THE SHOW - újra 70-es évek feelingje 2011-ben is