Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

ABBAWORLD nyílik Magyarországon is

Abba - ABBAWORLD nyílik Magyarországon is

Az ABBAWORLD története továbbfolytatódik. Ez az egyedülálló multimédiás interaktív kiállítás London és Melbourne után Magyarországra, a Budapesttől 100 km-re található Győrbe érkezik. Az interaktív ABBAWORLD kiállítást december 4-én nyitják meg a győri multifunkciós központban, az ETO Parkban.

Az ABBA együttes tagjai számára a magyarországi kiállítás kárpótlásként szolgál a múlt miatt. “Nagyon boldogok vagyunk, hogy az ABBAWORLD Magyarországra jön” – mondta a csapat közleményében. “Soha nem sikerült turnét szerveznünk Kelet-Európába, nagyszerű érzés, hogy végre megadhatjuk a lehetőséget arra, hogy az élményeket újra átélhessék az ABBAWORLD által.”

Abba - ABBAWORLD nyílik Magyarországon is

Az ABBAWORLD interaktív kiállításra való érdeklődés nemcsak generációkon, hanem határokon is átível az egész világon. Az interaktív kiállítás és egyben egy érzelmi utazás, amely a svéd ABBA együttes sikeres pályáját öleli fel. A magyarországi kiállítás 1200 m2-en épül fel, kirobbanóan jó zenével, egyedi videókkal, fotókkal és soha nem látott relikviákkal a világ legkedveltebb pop ikonjainak – Anni-Fridnek, Bennynek, Björnnek, Agnethának – személyes gyűjteményéből.

Az ABBAWORLD kiállítás kitűnő londoni és melbourne-i bemutatója után az ABBAWORLD december 4-én, a győri ETO Parkban nyitja meg ismét kapuit.

2010. 11. 01. 16:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 07. 21:25
Heni: Én '72-s születésű vagyok,de imádom a zenéiket!
didzséjabrakadabra 2011. 02. 10. 14:44
Szerintem a jó zene az időtlen. Az ABBA is ebbe a kategóriába tartozik (szóvicc ABBA ebbe:D ) Nem imádom az összes számukat de tény van egy pár fülbemászó dallamuk!
Vendég 2011. 02. 10. 17:22
Egyetértek, én se ismerem a teljes életművüket, de a klasszikusok közt én is többet szeretek ;)
Flóra 2011. 02. 15. 9:45
Sajnos csak számunkra időtlen és csak a mi fülünknek fog tetszeni az Abba. Kétlem, hogy ebbe a mai fiatal generációban hallgatna bárki is ilyen számokat.
downer 2011. 02. 15. 16:47
Én az Abba feloszlása után 1-2 évvel születtem, mégis szeretem a zenéjüket! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

ABBAWORLD nyílik Magyarországon is cikk képei
Abba - ABBAWORLD nyílik Magyarországon isAbba - ABBAWORLD nyílik Magyarországon is