Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A szerelemről forgatott klipet Auguszt Bárió

AD stúdio - A szerelemről forgatott klipet Auguszt Bárió

Az AD Stúdió énekese új album megjelenésére készül, ennek első bemutatkozó száma A szerelem újra él. Bárió legutóbb kilenc évvel ezelőtt jelentkezett szólóban a Mikor a föld alszik c. albumával, zenekarával pedig két évvel ezelőtt adtak ki új stúdióalbumot.

Bárió ekkor került szorosabb kapcsolatba a filmes szakmával. Csupó Gábor: Jóska menni Amerika c. rajzfilmjéhez adták kölcsön nagy slágerüket az Álmaimban Amerika c. számot. Most ismét egy újabb nagy dobásra készült. A 37. Magyar Filmszemle fődíjasának, Pálfi György: Taxidermia c. filmjében feltűnt marcona orosz bírkózót, Pallós Józsefet kérte fel a klip egyik főszereplőjének. Karekteréhez híven a klipben is nehézsúlyú, rideg maffiózót és diszkó tulajdonost formál meg, akinek nincsenek érzései. A videoklip-forgatás alatt röpködtek a nyomdafestéket nem tűrő szavak, hiszen a maffiózóként hoznia kellett a szerepét, így végig káromkodta a klipet, és sanyargatásban tartotta az alkalmazott lányait.

A videót Bárió rendezte, és szerette volna, ha hiteles lenne az alakítás, így kérte a Pallós Józsefet, hogy ne kíméljen senkit és semmit. Így történhetett az is, hogy véletlenül a forgatás hevében összetört egy bárpult és pár rekesz ital is.

2010. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 07. 30. 7:43
Klassz))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A szerelemről forgatott klipet Auguszt Bárió cikk képei
AD stúdio - A szerelemről forgatott klipet Auguszt Bárió