Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Princess: Mediterrán

Princess - Princess: Mediterrán

Immár negyedik albumánál tart a Princess. Sándor Kriszta, Molnár Ildikó és Pados Kriszta ismét egy nagyon szép, nagyon igényes lemezzel ajándékozta meg a rajongókat. A Mediterrán – követve a hagyományokat – remek klasszikus feldolgozásokat tartogat.

A három csodaszép díva új lemeze egyébként páratlan sikerrel debütált a MAHASZ eladási listáján, hiszen rögtön a megjelenés hetében a harmadik helyen nyitott. Sőt: a negyedik Princess nagylemezt Németországban is piacra dobták.

A Mediterrán a Figaro házasságának nyitányával indul, amit a lányok nagyon ügyesen ültettek át a Princess hangzásvilágába. A lendület a második trackben, a Viva Espana-ban is folytatódik, majd a lemez egyharmadánál, a Por Una Cabeza-nál hagy alább egy kicsit – ez a dal egyébként az Egy asszony illata című filmből lehet ismerős.

Princess - Princess: Mediterrán

A korong egyik legjobb dala a Tell Vilmos Nyitája, ezt nagyon eltalálták a lányok. A hegedű mellett az ügyesen kiválasztott dobok is igazi, hamisítatlan Mediterrán hangulatot árasztanak. Két bonus track is található a korongon: a Kardtáncból talán soha nem született olyan fantasztikus átirat, mint amit a Princess lányok írtak, és említésre méltó az utolsó, Bahrein című dal is.

A Princess Mediterrán című korongja igazi csemege a komolyzene kedvelőinek, és kellemes kikapcsolódás azoknak, akik valami másra, valami kellemesre vágynak.

Juhász Gergely

2007. 04. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
szundy 2009. 02. 09. 13:28
sziasztok nekünk apukánkkal nagyon tetsziik az öszzees lemezetek csak így tovább !!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Princess: Mediterrán cikk képei
Princess - Princess: MediterránPrincess - Princess: Mediterrán