Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

CD-megjelenés előtt neten az új Kálloy Molnár Péter-lemez

Kálloy Molnár Péter - CD-megjelenés előtt neten az új Kálloy Molnár Péter-lemez

Londonban forgatott klip, Palya Bea-duett, újravarázsolt, nagyon erős címadó dal, több ezres videómegosztós nézettség. Nem csoda, hogy Kálloy Molnár Péter harmadik nagylemeze, A gyermek énbennem egészen komoly érdeklődésre számíthat.

Odaver: Kálloy Molnár Péter új dala, Az ember énbennem olyan szöveggel és zenei aláfestéssel bír, hogy hallatán az ember csak kapkodja a levegőt – abszolút pozitív értelemben. A Palya Beával énekelt duett azon kevés felvételek közé tartozik, amikben már első hallásra van valami, ám újra meg újra meghallgatva egyre erősebb és erősebb hatást gyakorol a befogadóra. Így aztán érthető, hogy az eredetileg rögzített dal újrakevert, extra vokállal kiegészült változatával (ez szól majd az albumon is!) felvértezett klip már most több ezres nézettséget produkált a vimeo videómegosztón, de a youtube-on is egyre többen keresik.

Nem véletlen, hogy Péter harmadik zenei nagylemeze címadójának választotta e remekművet, mely nem csak duettben, de a szerző szólóelőadásában is hallható lesz a 12 dalt tartalmazó korongon.

A világháló megjelenése óta a komoly érdeklődésre számot tartó alkotások nem egyszer a hivatalos megjelenés előtt netre kerülnek, s ez bizony Kálloy Molnár Péter lemezére is érvényes. A hanganyag kilenc nappal előbb lesz legálisan letölthető, minthogy CD-n november 21-én megjelenne. Más kérdés, hogy az utóbbit választók 12 oldalas, képekkel és dalszövegekkel tarkított füzetet is kapnak a lemez mellé.

Balajti Péter

2012. 10. 27. 11:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

CD-megjelenés előtt neten az új Kálloy Molnár Péter-lemez cikk képei
Kálloy Molnár Péter - CD-megjelenés előtt neten az új Kálloy Molnár Péter-lemez