Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten

Elton John - Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten

A hagyományos, ingyenesen látogatható Kapcsolat koncert sztárvendégeként június 22-én Elton John lép színpadra a Felvonulási téren. A világszerte népszerű sztár egész estés produkcióját egyedülálló látványtechnika ritkaságszámba menő kivetítőkamion varázsolja feledhetetlenné.

A popzene 55 éves koronázatlan királya európai körútjának ötödik állomásaként, fellépésének napján érkezik Budapestre, hogy a hosszú évekre visszatekintő Kapcsolat koncerten százezrek előtt adjon ízelítőt régi és új slágereiből. A Westel szervezésében megrendezett, 1996 óta minden évben ingyenesen látogatható monstre koncertekre az eltelt hét esztendőben több mint 2 millióan látogattak el, és a számos kiváló énekes és együttes között olyan külföldi sztárok szórakoztatták a zene kedvelőit mint Joe Cocker, Modern Talking, Pet Shop Boys, No Mercy és Danni Minogue. Az eddigi 25 népszerű hazai előadó között nagy sikert aratott már Zorán, a BonBon, Ákos, Roy&Ádám, valamint Charlie, aki Elton Johnt megelőzően ismét színpadra lép. A tavalyi év hatalmas érdeklődése a színvonalas zenei program mellett a legkorszerűbb hang- és látványtechnikának is szólt. A CD minőségű, koncerten elérhető legjobb hangminőség mellett, idén a kontinensen is ritka, 30 négyzetméteres, a televíziókhoz hasonló képet biztosító kivetítő gondoskodik az eddiginél még teljesebb és egyedülálló élményről. A gyerekkora óta zenei pályára készülő és 1970-ben sikeres albummal jelentkező Elton John eddigi életműve méltán számíthat minden eddiginél nagyobb érdeklődésre. 2003-ban a szervezők és támogatók akár félmillió nézővel számolnak, hiszen a több mint 150 millió albumot eladott énekes azon kevesek közé tartozik, akik évről évre újabb és újabb dalokkal, toplistás szerzeményekkel folyamatosan megőrizte népszerűségét. A várhatóan fergeteges június 22-ei koncert ingyenesen látogatható, a Kapcsolat koncert játékkal pedig a színpadhoz legközelebbi, elkülönített, exkluzív helyen élvezhetik a műsort a rajongók. A színpad előtti állóhelyek azok közt kerülnek kisorolásra, akik június 1. és június 15-e között a 06-30/30-30-622-es számon az Elton Johnnal kapcsolatos SMS-ben feltett kérdésekre rövid szöveges üzenetben helyesen válaszolnak.

A koncert helyszíne a Műcsarnok felől a Dózsa György úton és a Városligeti műjégpálya felől közelíthető meg, és a szervezők ez utóbbi útvonalat ajánlják.

Jónap Tamás

2003. 06. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 06. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 06. 23. 0:00
le se baszom elton gyont NEKED MI A VELEMENYEMROL?
Vendég 2008. 02. 20. 9:24
Egy kiváló zeneszerző! Fantasztikus harmóniák jellemzik szerzeményeit, amitől maradandó marad...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten cikk képei
Elton John - Elton John szuperprodukció a Kapcsolat koncerten