Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mózes kiütötte a Zöld szemeket

Coldplay - Mózes kiütötte a Zöld szemeket

A Coldplay együttes frontembere, Chris Martin nem játssza az együttes sokak által kedvelt Green Eyes című dalát, mert ezt a számot egy régi barátnőjéhez írta. Chris Martin tavaly óta jár Gwyneth Paltrow-val.

Ennek eredményeként a Coldplay együttes nem a Green Eyes című számot, hanem a Mózest játssza az élő koncerteken. Ez utóbbit ugyanis – bár a cím alapján ezt a legkevésbé sem várnánk – a brit énekes a színésznőhöz fűződő szerelméről írta.

A Green Eyes nem a megfelelő hölgyről szól, olyan, mint egy régi nadrág, ami már nem jön rád - magyarázta döntését Chris Martin a közelmúltban megrendezett ausztrál koncertjén.

Anett

2003. 08. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 08. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 21. 0:00
Igaza van!Ugyanis, ilyen stílusú zenénél érzelmeket szólaltatnak meg,nem pedig csak nyomják a dobot.. Megértema döntését,lezárta a korszakot,váltott."Szakított"!
2003. 09. 11. 0:00
Igaz lehet amit az elöttem szóló mondott.Ők azok akik visszahozták a pop-rock műfajba az igényes érzelmes dallamokat kompromisszumok nélkűl.Bár kicsit fura volt,hogy egy Hollywoodi színésznő lett a szerelme.Nem is trudom,hogy egyáltalán együtt vannak-e még? Mindenesetre nagyon várom már az új albumot.Biztos remekmű lesz megint.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mózes kiütötte a Zöld szemeket cikk képei
Coldplay - Mózes kiütötte a Zöld szemeketColdplay - Mózes kiütötte a Zöld szemeket