Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Aranylemez lett a Dead Letters

The Rasmus - Aranylemez lett a Dead Letters

A fiúk közvetlenségének köszönhetően jó hangulatban telt Rasmus sajtótájékoztató elején még senki nem gyanította, hogy nagy pillanatnak lehetünk hamarost szemtanúi. Ahogy véget ért a beszélgetés, egy addig hallgatag ember pattant a színpadra...

A hallgatag ember négy fényes táblát szorongatott a kezében, a következő másodpercben pedig már az is kiderült, hogy nem más, mint a Universal magyarországi képviselője és azzal a nemes céllal érkezett, hogy átnyújtsa az együttes megszeppent tagjainak a megérdemelt aranyborítású, csillogó lemezt. A srácok meglepődött arcát percekig fotózták, majd Lauriék pillanatnyi ingatagságukat diadalmámorrá gyúrva át, mosolyogva távoztak. Bizonyosan szépen fog csillogni az a lemez az otthoni polcon, türelmetlenül kacsingatva gazdájára: hol vannak már a többiek?

The Rasmus - Aranylemez lett a Dead Letters

/Az összejövetelen elhangzott beszélgetést a Riportok rovatunkban olvashatjátok. /

Ferenczi Attila

2004. 08. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 08. 09. 0:00
Tök jó! Legalább a The Rasmust nem fikáztátok ki, nem úgy mint a Ville- t, amikor H.I.M. koncert volt. Bocs, de emlékszem és így volt. Na de mindegy. Sajnos, nem voltam a The Rasmus koncerten, de azért remélem, hogy minden simán ment a koncerten, és volt sok rajongó, és a srácok elégedettek. Na, csá!
Vendég 2004. 08. 10. 0:00
Hello! Sajnos én sem voltam a koncerten,de azt tudom, hogy nagyon nagy buli volt! És örülök,hogy megkapták az aranylemezt!:) Na hello!
Vendég 2004. 08. 11. 0:00
Örülök, hogy végre valaki pozitívan állt hozzá ehhez a zenekarhoz:) Elképesztően jók voltak a fiúk, és nekem az tetszett különösen, hogy még az Ő arcukon láttam az örömöt és a döbbenetet amiatt, hogy mennyien vagyunk, és hogy mindenki tudja a szövegeket:) Az év csúcsa volt, az biztos!
Vendég 2004. 08. 11. 0:00
Ville Valo a legjobb énekes a világon,Lauri a nyomába se ér !!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Aranylemez lett a Dead Letters cikk képei
The Rasmus - Aranylemez lett a Dead LettersThe Rasmus - Aranylemez lett a Dead Letters