Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest felpörög (Vol. 1.)

Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 1.)

A tavasz közeledtével a főváros több tucat szórakozóhelyével kínál felbecsülhetetlen mennyiségű esti kikapcsolódási lehetőséget, az évszaknak hála az éjszakai járatokkal való utazás megkönnyebbedése a szórakozni vágyót a választás lehetőségével ruházza fel. Irány a Belváros – avagy ízelítő az áprilisi terített asztalról.

Április közeledtével illetve a lakosság vérnek külső hőmérséklettel egyenes arányban növekvő hőmérsékletével együtt, a budapesti party- művészeti és klubélet is megelevenedik. A téltől lefagyott végtagokba a Szigetfutás alkalmával lehelhetünk újra életet, kulturális íz-érzékünket a Titanic Filmfesztiválon tesztelhetjük, a „Gerappa” és „Chiwawa” szlogent pedig az etimológiailag eleddig ismeretlen eredetű rasztarivalgás: a „Bamboocha” váltja fel.

Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 1.)

Komolyabbra fordítva a szót, a továbbiakban az áprilisban várható nyitásokról, nagyobb bulikról és külföldi zenészek fellépéseiről olvashattok.

A38
A Petőfi híd budai lábánál helyet foglaló multikulti hajó gyomrát eddig sem feküdték meg a különféle zenei műfajok, a könnyűzenétől, az elektronikuson át, a hard-core-t és punk-ot sem kikerülve a jazz és komolyzenei műfajokig falt fel mindenféle produkciót. Röviden az áprilisi programról: április 2. Aquasky (777/Passenger, UK) - Breakbeat Bass Tour, április 07. Szemző Tibor és a Gordiusi Èomó, Moyzes Quartet (SK) - klasszikus és kortárs muzsika, avantgárd felhangokkal, április 08 péntek, Jobb veled a világ sorozat: Balázs Elemér Group, Trió Midnight Világzenés dzsesszutazás páratlan énekduóval és hangulatos klubtrióval.

Bank Dance Hall
Az 1000 forintos jegyárak alatt manipuláló techno-palota a Nyugati Pu. oldalában magához hű dj-ket hív meg, a teljesség igénye nélkül: Náksi vs Brunner, Thomka, Og, Loren, Dance.

Bahnhoff Music Club
A Teréz krt. 55. címen lokalizált klub (a Nyugati lábánál) e héttől kedzve, péntektől-
szombatig 21-04 óráig várja hangulatos kupéberendezésével a zakatolni vágyókat.

Bed
A nemrégiben a III. kerületi Reményi Ede utcában nyílt „Ágy-bár” :) az igényesebb elektronikus zenei kedvelőit hivatott kiszolgálni, közepes árakkal és komfortos extrákkal (gyorsított limitált belépés, gyorsított ruhatár, esővédett fűtött várakozó tér) csalogatva leendő kuncsaftjait. Április 9.: Hamvai PG., Bárány A., Jován, LaCora.

E-Klub
A Népliget szívében, fiatalok körében igencsak kedvelt E-Klub jelentős kedvezményekkel és világhírű fellépőkkel várja látogatóit. Április 2-án Dead Mike, április 8-án pedig a Master Blaster, Mike The Ville nevű tagja látogat ide. Mostantól minden héten felváltva Dj. Dead Mike vagy Spy the Ghost vagy a Dance4ever a szombati partyk házigazdája. Áprils 9-én bevezetésként Spy the Ghost és a Dance4ever is belekóstól a házigazda szerepébe és hamarosan gyakorlottan űzik ezt a pozíciót.

Gödör Klub
A jelenleg veszélyben (a bezárás közelében) levő Erzsébet téri klubban a rendezvények szakadatlanuk folytatódnak az idei év utolsó Világveleje Fesztiváljával, melynek legnagyobb fellépői a Colortsar, a növekvő közérdeklődésre szert tevő Kamu, és a Sumo.

Homeclub
Az illegális partyk hangulatát idéző, külvárosi fekvésű klub, igényes zenéivel és testes áraival hívta fel magára a figyelemet – cserébe garantált minőséget kínálnak, így a 16-án szervezendő Strictly! társulat 8-ik születésnapjának alkalmából is. A választékon főételnek Anthony Pappa-t kínálnak, Slam Jr, Pöli vagy Chriss aperitívvel, Stone, Lanx Xcuse és tsa-i desszerttel.

Kultiplex
A Kinizsi utcai kis lepukkant, ám annál hangulatosabb, a belváros hangulatát tökéletesen visszaadó, a Tilos Rádiónak is helyet adó szórakozóhely legnagyobb programja a április 2-i Depeche Mode életmű áttekintés. (Figyelem! Az esemény nem egyezik a Pecsában megrendezésre kerülő Magyar Depeche Mode Fan Club által szervezett hivatalos rendezvénnyel!)

Ferenczi Attila

2005. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 04. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 04. 03. 21:09
szar
Vendég 2008. 02. 18. 12:49
Szar
Vendég 2008. 02. 18. 12:49
Szar
Vendég 2008. 02. 18. 12:50
Szar

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Budapest felpörög (Vol. 1.) cikk képei
Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 1.)Fesztivál - Budapest felpörög (Vol. 1.)