Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John - "Eminem egy Hendrix"

Elton John - Elton John -

Elthon John Eminemet Jimi Hendrix-szel és Mick Jagger-rel emlegeti egy lapon. A Rolling Stones igen kedvelt amerikai zenei magazin 2005-ös "Immortals" (azaz Hallhatatlanok) különkiadásában az 50 tiszteletbeli zenész között a rapper is helyet kapott.

John úgy emlékszik vissza, libabőrös lett, mikor hallotta Eminemet a 2001-es Garmmy Díjátadón énekelni. "A kezdetektől fogva szimpatizálok Eminem gondolkodásával." - írja John - "Ez az oka annak, hogy a Grammy-n együtt akartam vele színpadra lépni, miután felröppentek a pletykák Eminem homofóbiájáról. Hagyjuk meg, hadd duzzogjanak magukban a Boy Georges-ok és a George Michael-ok, ha nincsenek elég inteligensek hozzá, hogy lássák Eminem intelligenciáját."

Elton John - Elton John -

Az Immortals különkiadásba bekerült többek között Dave Matthews, Radiohead, Trey Anastasio, Frank Zappa, Beck, Hank Williams, David Bowie és Miles Davis is. Az "eredeti" (tavalyi) különkiadásban olyan nevek szerepeltek mint a Beatles, Bob Dylan, vagy Elvis Presley.

Ferenczi Attila

2005. 04. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 04. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 22. 20:21
eminem???? az ki a f*sz??? AZ 1 SENKI!!! HÜLYÉK VAGYTOK HOGY EZZEL FOGLALKOZTOK!!!! EZÉRT HALÁL KELLENE HOGY JÁRJON HOGY A LEGENDÁKAT 1 ILYEN KOSZOS REPPERREL HASONLÍTGATJÁK!!! SZÁNALMAS!!!
Vendég 2006. 01. 01. 19:07
SEMMI

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John - "Eminem egy Hendrix" cikk képei
Elton John - Elton John - Elton John - Elton John -