Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John újból megházasodik

Elton John - Elton John újból megházasodik

Elton John 11 évnyi együttélés után össze kíván házasodni partnerével, David Furnish-sel. Árulta el a minap a Daily Mirror újságírójának. Az esküvőt még ebben az évben, Karácsonyig meg szeretnék tartani.

Elton John „nősülni” készül. Több mint 11 évnyi együttélés után szeretné hivatalosan is összekötni az életét azonos nemű élettársával, David Furnish-sel. Árulta mindezt el a napokban az angol Daily Mirror-nak. Terveik szerint az esküvőt még ebben az évben meg szeretnék tartani, legkésőbb Karácsonyig. Viszont a nászutat kénytelenek lesznek elhalasztani, mivel Elton újabb turnéba kezd az évvége folyamán.

Elton John - Elton John újból megházasodik

Angliában ez december 5-e után törvényi szinten is elismerik majd az azonos neműek közötti kapcsolatot, így több homoszexuális párosnak is lehetősége nyílhat a legális házasságkötésre. Elton John szinte az első popzenészek közé tartozik, aki nyíltan vállalta homoszexuális beállítottságát, így nem csoda, hogy a törvényi akadályok elhárulása után elsőként fogja az igent kimondani élettársával. Elton egyébként már egyszer házasságot kötött, 1984-ben vette feleségül Renate Blauel-t, akitől 1988-ban elvált. Homoszexualitásáról már a ’80-as évek óta folyt a találgatás, különc életmódjának köszönhetően, de csak jóval később vállalta fel, hogy saját neméhez vonzódik. Jelenlegi élettársával pedig már nyíltan vállalták kapcsolatukat. Elton elmondása szerint David segítette ki a legnehezebb időszakaiban, amikor is komoly alkohol és drogproblémákkal küszködött. A pár kapcsolatáról egyébként az elmúlt hónapokban többször is fölröppent a pletyka , miszerint Elton túlhajszolt életmódja miatt különválnak az útjaik. Mindezt cáfolja így a napokban tett nyilatkozat, hiszen, ha minden jól megy, hamarosan Elton John és David Furnish házastársak lesznek.

fkriszta

2005. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John újból megházasodik cikk képei
Elton John - Elton John újból megházasodikElton John - Elton John újból megházasodikElton John - Elton John újból megházasodik