Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közös filmben Justin Timberlake és Mandy Moore!

Justin Timberlake - Közös filmben Justin Timberlake és Mandy Moore!

Az ’N SYNC után szólóban szintén sikeres Justin Timberlake nemcsak a zenével, a filmezéssel is kacérkodik. Így nem meglepő, hogy az idei nagydobás, a Futuresex/Lovesound nagylemez elkészítése mellett szerepet vállalt – többek közt – a Donnie Darko rendezőjének, Richard Kellynek új filmjében.

Ki tudja, talán Cameron Diaz volt hatással a fiúra, aki zenés gyerek-szereplései után sok évvel később ismét kamera elé állt, hogy olyan neves sztárgárdával feszítsen a vásznon, mint Morgan Freeman vagy Kevin Spacey! A tavalyi Edison után Justin idén Nick Cassavetes legfrissebb mozijában, a Bruce Willis és Sharon Stone nevével fémjelzett Alpha Dogban kapott szerepet. Ennél is izgalmasabb viszont, hogy játszhatott a kamaszok között kult-mozinak számító Donnie Darko író-rendezőjének vadiúj szélesvásznújában. A Southland Tales pedig egy rakás tini-kedvencet vonultat fel Sarah Michelle Gellartól kezdve Seann William Scott-ton keresztül The Rock-ig. Ráadásul nem Justin az egyetlen énekes-színész a produkcióban, ott van még Mandy Moore is! Ám míg Timberlake a SexyBack után a My Love kislemezzel is megindult a slágerlisták felé, addig kolléganője, két éve megjelent Best Of lemezével valószínűleg lezártnak tekinti énekesi pályafutását, és gőzerővel koncentrál a vászonra.

Balajti Péter

2006. 10. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közös filmben Justin Timberlake és Mandy Moore! cikk képei
Justin Timberlake - Közös filmben Justin Timberlake és Mandy Moore!Justin Timberlake - Közös filmben Justin Timberlake és Mandy Moore!