Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Snoop Dogg szerint Diddy tök béna

Snoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök béna

Ha egyszer Snoop Dogg felkér minket, hogy ugyan működjünk már közre az egyik dalában, ne hagyjuk cserben - mert még úgy járunk, mint Diddy. A rapper ugyanis elfelejtett elmenni a felvételre és csúnyán meg is szívta.

Sensual Seduction

Snoop Dogg régóta tervezte, hogy egyszer énekel egy dalt Diddyvel. Tavaly meg is állapodtak, hogy a mostanában Sean John néven szaladgáló rapper besegít a nemrég megjelent Sensual Seduction elkészítésénél, ám az együttműködés végül meghiúsult.

Az ok egyszerű: Sean John barátunk ugyanis elfelejtett elmenni a felvételre, Snoopy számonkérő telefonhívását pedig letudta egy egyszerű „ja, bocs” kommenttel.

Snoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök béna

Hát, ráfázott. A nagykutya ugyanis nem zavartatta magát, de azért pár napja egy interjúban elejtette, hogy Diddy amúgy sem üti meg azt a szintet, amit Ő csinál: „Szerintem Puffy csak altot és tenort tud énekelni, de azt se csinálja túl jól. Nem sajnálom, hogy elmaradt a közös munka – főleg, miután meghallottam legutóbbi dalát, a Last Night-ot. A szám nem rossz, csak Diddy énekli bénán” – mondta Snoop.

A nagykutya új, Diddy nélküli albuma márciusban jelenik meg.

Juhász Gergely

2008. 02. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 02. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 06. 19:01
nem ertek egyet snoop doggal!szerintem diddinek a last night a legjobb szama amit valaha hallotam es szerintem diddy jobban enekel mint snoop dogg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 02. 06. 19:01
nem ertek egyet snoop doggal!szerintem diddinek a last night a legjobb szama amit valaha hallotam es szerintem diddy jobban enekel mint snoop dogg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 02. 09. 13:08
snoop dogg inkább rappel , nem énekel , és jobb mint Diddy , a LAst Night egy " kaka " szám , régen jobb dalokat csinált Diddy ( PL: Bad Boy for life )
Vendég 2008. 02. 21. 19:05
nem vágjátok mér mondja a snoopy? csak lenézi mer bevan sértődve 1 hónap után má megin együtt lógnak, csak most teszi magát a gyerek,lehet még közös számuk is lesz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Snoop Dogg szerint Diddy tök béna cikk képei
Snoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök bénaSnoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök bénaSnoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök bénaSnoop Dogg - Snoop Dogg szerint Diddy tök béna