Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klippremierek: Pussycat Dolls és Ciara

Klippremier - Klippremierek: Pussycat Dolls és Ciara

Ma reggel két nagyszerű előadónak is debütált egy-egy videóklipje. A Pussycat Dolls a remélhetőleg lemezmentő Bottle Pop-hoz, Ciara pedig az áprilisban megjelenő új albumának első kislemezéhez, a Never Ever-hez készített kisvideót.

Pussycat Dolls: Bottle Pop

Várakozások: egyértelmű, hogy a PCD-nek most egy olyan dalra (és persze klipre) van szüksége, ami nagyot szól. Szeptemberben megjelent albumuk, a Doll Domination közel sem fogy olyan jól, mint a 2005-ös debütálólemez, a PCD. Az albumeladási listákról rég eltűntek, legalábbis az élvonalból. Ezért állíthatjuk, hogy a Bottle Pop „feladata” megmenteni ezt az egyébként csodálatos, kifogástalan lemezt.

Klippremier - Klippremierek: Pussycat Dolls és Ciara

Eredmény: először is muszáj sajnálatomat kifejezni, mert Snoop Dogg nem szerepel a klipben. Az egyébként 3:30 hosszúságú szám így alig van meg 2:57. Tovább tartana az élvezet, és Snoopy is hallatna magáról végre. Maga a videó egész jó, bár használhattak volna több elemet, helyszínt is a forgatáson. A rajongók egy részének semmi baja nincs a videóval, mások azt mondják, jó lenne ez, de nem videóklipként, hanem a 13 napja indult Doll Domination Turné háttérvideójaként. Akárki akármit mond, ez van, ezt kell szeretni.

7/10

Ciara: Never Ever

Várakozások: Ciara Princess Harris-t az új Aaliyah-nak tartják, ami egy szép gesztus a sajtó részéről. Nincs ezen mit csodálkozni, hisz Ciara (becenevén CiCi – ejtsd Szíszí) mozdulataival, tánclépésével, talán egy kicsit a hangjával és persze sikereivel is hozzájárult eme nézet kialakításához. Eddig két lemezt adott ki, 2004-ben Goodies, 2006-ban The Evolution címmel. A kettőből nagyjából 7 millió példányt értékesítettek, ami szép eredmény. Harmadik lemeze áprilisban jelenik meg Fantasy Ride címmel. Első kislemezként CiCi a T-Pain közreműködésével készült Go Girl-t jelentette meg, melyet hiába dicsérték agyba-főbe a kritikusok, a listákon nem szerepelt jól, ezért jött a lemez „elnapolása”. Most itt a második próbálkozás, a Yung Jezzy-vel közös Never Ever...

Eredmény: ha három szóval kellene jellemezni a klipet, akkor azt mondanám, hogy szabad, energikus, szexis. Jók a színek, az ember legszívesebben ott lenne a forgatás helyszínén, annyira magával ragadó a környezet. Ciara olyan energiával mozog, mintha téli álmából ébresztettük volna fel. Friss és kipihent. Nem tudok szemet hunyni elképesztően szép teste felett, az egész videó szexis imázsához hozzájárulnak CiCi idomai. Összességében maga a dal és a klip is nagyon ott van, a szám klippel együtt pedig maga a mennyország.

10/10

Luxi

2009. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 07. 18:05
Hát a Bottle Pop télleg nem lett vmi jó :/
Vendég 2009. 02. 11. 19:36
A Bottle Pop nem olyan jó szám,mint pl.I hate this part.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Klippremierek: Pussycat Dolls és Ciara cikk képei
Klippremier - Klippremierek: Pussycat Dolls és CiaraKlippremier - Klippremierek: Pussycat Dolls és Ciara