Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Klippremierek: Green Day & Black Eyed Peas

Klippremier - Klippremierek: Green Day & Black Eyed Peas

Két különböző stílust képviselő együttes jelentkezett hosszú szünet után ismét videóklippel. A punk-rock banda hozza a várt teljesítményt, míg a hip-hop négyes valami olyat alkotott, amit eddig még sosem láttunk...

Green Day: Know Your Enemy

A csapat a 2004-es 'American Idiot' című lemeze óta alig hallatott magáról. A csend most megtört, s a Green Day ismét készen áll a toplisták meghódítására. A több tízmillió albumot értékesítő rockbanda legújabb klipje a 'Know Your Enemy' című dalhoz készült, mely előhírnöke a május 15-én boltokba kerülő, immáron nyolcadik lemeznek, a '21st Century Breakdown'-nak.

Klippremier - Klippremierek: Green Day & Black Eyed Peas

A videó igen mozgalmas, bár egy ilyen ütős számhoz nehezen tudnék elképzelni egy unalmas klipet. A kamera mozgása látványos, s az éjszakában fénycsóvákkal megvilágított banda kitűnően adja elő a nótát. Folyton visszatérő elem a drótkerítés, mely nem zavar túl sok vizet. A klipben – mint az összes többi korábbiban – tulajdonképpen semmi sem történik, a végén látható tűzcsóván kívül elég monoton jellegűnek mondanám. A csapat egyszerűen csak előadja a dalt, pont úgy, ahogyan várjuk tőlük. Egy ilyen kemény számhoz ne is reméljünk csöpögős cselekményszálakat és Mariah Carey-féle nem túl fantáziadús, de annál inkább erotikus pislogásokat.

10/9

Black Eyed Peas: Boom Boom Pow

A világhírű együttes két roppant sikeres lemezen van túl, a legutolsó még 2005-ben látott napvilágot 'Monkey Business' címmel, melyből közel 10 millió darabot értékesítettek. A 'Boom Boom Pow' vezeti fel a júniusban megjelenő új lemezt, a 'The E.N.D.'-et.

A hip-hop berkeiben mozgó csapat most egészen más vizekre evezett: a hip-hoppot keverték az elektro-hoppal és a dance-szel. Az eredmény valami elképesztő. Nem hiába szerezte meg a banda először az amerikai HOT100-as lista első helyét ezzel a szerzeménnyel. A videóklip még fantasztikusabb, egy szóval fogalmazva futurisztikus. Az egy dolog, hogy használnak auto-tone effektet, de ezt egyszerűen tökéletesen alkalmazták a videóban. Alaposan össze van hangolva a hang és a kép. Ahogyan nyilatkozták: „A klip lényege a Black Eyed Peas újjászületése a digitális túlvilágba”. A szokatlan mennyiségű és minőségű számítógépes effektek teszik jellegzetessé a videót, melyet mindenki szíves figyelmébe ajánlok.

10/10

Luxi

2009. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Klippremierek: Green Day & Black Eyed Peas cikk képei
Klippremier - Klippremierek: Green Day & Black Eyed PeasKlippremier - Klippremierek: Green Day & Black Eyed Peas