Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady Gaga

Klippremier - Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady Gaga

Katy Perry nosztalgiázik, Lady Gaga meztelenkedik új klipjében – nem is akárhogyan!

Katy Perry: Thinking Of You

A számot hallva először biztosra véltem, hogy megszakad Katy sikerszériája. Az 'I Kissed a Girl' és a 'Hot 'n' Cold' után nem csodálnám, ha ez a dal is hetek alatt világsláger lenne. A klipben a Kyle, a rejtélyes idegen címszereplője, Matt Dallas alakítja Katy szerelmét. Az egész videó ezen szerelmi történet körül forog, az 50-es évek Amerikáját lefestve. Végül Matt elesik a háborúban, Katy-t pedig feketében, napernyővel látjuk végigvonulni a csodás, napsütötte tájon. Az egész klip nagyon szabad, tökéletes a rendezés, a történet. Katy-nek elbűvölő a haja, igazodik az akkori idők trendjeihez.

Klippremier - Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady Gaga

10/10

Lady Gaga: Lovegame

A 'Just Dance' és a 'Poker Face' elképesztő sikerei után itt a harmadik klip, amely a Lovegame-hez készült. Talán mondhatnám ugyanazt, mint Katy esetében: nem lenne nagy csoda, ha ez a dal is meghódítaná a világ slágerlistáit. A 'The Fame' nagylemez legjobb dalai közé tartozik a 'Lovegame'. Sötétség, buli, szex. Röviden így lehetne jellemezni a kisvideót, Ja, és elképesztő koreográfia. Talán még a Pussycat Dolls is megirigyelné Lady Gaga mozdulatait, ebben a klipben kiváltképp. Szépen haladnak lefelé Gaga és táncostársai a kisfilmben: fényekkel borított nagyvárosban, a metróhoz vezető lépcsőn, magán a metrón, végül egy autóparkolóban kötünk ki. Több frizuráját is megcsodálhatjuk Lady Gaga-nak eme szűk 4 perc során: mindegyik varázslatos, magával ragadó. Remélhetőleg sikerül végre elhessegetnie maga körül azokat, akik X-Tinához, vagy épp Madonnához hasonlítják.

10/9

Luxi

2009. 02. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 02. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 14. 12:47
Szerintem Lady GaGa személyében megszületett az elkövetkező 20-30 év legnagyobb énekese!Nemcsak, hogy nagyon szexi, hanem zseniális hangja van. Elképesző a csaj.
Vendég 2009. 02. 14. 17:40
Valami miatt mindkettő csaj unszimpi,de azért Katy sokkal jobb :)
Vendég 2009. 02. 15. 9:13
mind2 a ribancos vonalat követi, de ha választani kell katy még mindig jobb...
Vendég 2009. 02. 15. 10:13
Lady Gaga rocks! Nagyon ütős lett a LoveGame klip, szerintem sokkal jobb, mint a Katy Perry-é. De nem is lehet őket egy lapon említeni, mert mindkettőnek más a témája. Személy szerint nem csípem Katy Perry-t. Osztom az előttem szóló véleményét, Gaga egy jelenség és még jó ideig jelen lesz. Amíg beszélünk róla és téma az egész világon, felesleges leírni. Jó a hangja, tudja mire harapnak a népek, és el tudja adni a zenéjét. Ennél nem kell több a zene iparban.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady Gaga cikk képei
Klippremier - Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady GagaKlippremier - Szombati klippremierek: Katy Perry és Lady Gaga