Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számára

Coldplay - Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számára

Chris Martin kikotyogta, hogy míg a banda keményen dolgozik a Coldplay következő albumán, őt 2 hétre eltiltották a stúdió látogatásától. Minderre egy reggeli beszélgetős műsorban elhangzott interjú alkalmával derült fény.

Life In Technicolor ii

Miközben a banda többi tagja keményen gürizett, Chris reggeli teája elfogyasztása közben elmondta, hogy kaptak egy levelet legutóbbi albumuk, a Viva La Vida producerétől, Brian Eno-tól a következő mondandóval: „A levél mindenkinek szólt és bár Brian szerint az utolsó album jó volt, lehetett volna sokkal jobb is. Azt mondta, hogy szeretne velünk dolgozni a következő albumunkon, de én el vagyok tiltva a stúdiótól. Szerinte jobb lesz nekik nélkülem az első 2 hétben – nélkülem, az énekes nélkül! Végülis egész jól sült el a dolog, mivel a banda így egy csomó új dolgot próbálhat ki az én kotnyeleskedésem nélkül.”

Coldplay - Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számára

Mikor arról kérdezte a műsorvezető, hogy mivel tölti az így felszabadult rengeted idejét, sejtelmesen csak annyit árult el, hogy mások zenéjén dolgozik, de neveket nem volt hajlandó elárulni.

A kötelező köröket lefutva kicsit más mederbe terelődött a beszélgetés. Szóba került, hogy milyen alternatív pénzkereseti forrást tudna magának elképzelni és a korai időpontnak megfelelően elég „fáradt” választ adott Chris – ő lehetne Pirs Brosnan test dublőre! „Ha új szakmát keresnék, test modell lennék a Madam Tussaud múzeumnak. Hagynám nekik, hogy Pirs Brosnan testét az enyémről mintázzák. Valahányszor egy száznyolcvan valahány centi magas férfitest kéne, használhatnák az enyémet. Persze ha mondjuk Amy Winehouse-t akarnak faragni, abban nem tudnék segíteni.”

vazze

2009. 02. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vazze 2009. 02. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számára cikk képei
Coldplay - Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számáraColdplay - Stúdióba járási tilalmat rendeltek el a Coldplay énekese számára