Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Prodidzsáj a Szigeten

Sziget - Prodidzsáj a Szigeten

Egy erőteljes színpad átépítés után kezdődött meg péntek este a zsúfolásig megtelt Nagyszínpadon az újra felkapaszkodást megcélzó The Prodigy koncertje.

Reklám 2009 (rendezői)

A Sziget idei, poénos reklámarca, Janklovics Péter színész jelent meg 21:30-kor a színpadon, akit a sok külföldi nem tudott hová tenni, de néhány perc után már a többségnek is leesett, hogy nem kell véresen komolyan venni a figurát.

A "Mad Max"-es színpadi díszlethez profi módon programozott fények társultak, gyakorlatilag egy 70perces, gépiesített sokk halmazt toltak az arcunkba, a legnagyobb Prodigy slágerekkel, a teljesség igénye nélkül: World's On Fire, Firestarter, Warrior's Dance, Breathe, Poison, Voodoo People, Diesel Powerral, Smack My Bitch Up, Take Me to the Hospital.
Egy sokkal hatásosabb és meghatározóbb koncertet láthattunk a három évvel ezelőttihez képest.

Sziget - Prodidzsáj a Szigeten

Péntek este, a Nagyszínpad zárását követően, legtöbben zárt helyszínekre húzódtak be a csípős hideg elől. Sajnos az éjszakai automatikus hangerőszabályozás több produkciót is tönkretesz, sokszor erőtlenül és hullámzóan szólnak a bulik, a hangmérnököket és zenekarokat is lehetetlen helyzetbe hozva ezzel. Hozzáteszem, hogy a kívánt célt sem feltétlenül érik el ezzel, azaz hogy néhány kötözködő partszéli család nyugalma illetve melldöngető politikus hatalmi buzgósága ki legyen elégítve, mert a hang így is terjed és kintről is hallható, legfeljebb a jogszabályi kereteken belül.

Gab

2009. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Prodidzsáj a Szigeten cikk képei
Sziget - Prodidzsáj a SzigetenSziget - Prodidzsáj a Szigeten