Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bárki megkaphatja Chris Martin gitárját

Coldplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárját

A Coldplay szeretne pénzt szerezni a rászoruló gyermekeknek, ezért elárverezik néhány fontos relikviájukat – például azt a gitárt, amit Chris Martin a zenekar első lemezén használt.

Have Yourself a Merry Little Christmas

Nyakunkon a karácsony, ilyenkor világszerte rengeteg kampány és árverés indul, amivel megpróbálnak segíteni a rászorulókon. Ezt teszi a Kids Company is: ez a szervezet egy nagyszabású árverést indított ma az eBay-en, és a befolyt összeget az utolsó centig a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére ajánlják fel.

Ehhez a megmozduláshoz csatlakozott a Coldplay: a zenekar több fontos relikviáját is árverésre bocsátotta, többek között azt a gitárt, amit Chris Martin az együttes debütáló, ’Parachutes’ című albumán használt, és aminek segítségével rengeteg Coldplay sláger született. De a banda más tárgyakat is felajánlott, például azokat a fellépőruhákat, amiket a ’Viva La Vida’ világkörüli turnéján viseltek.

Coldplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárját

Bővebb infók itt.

Juhász Gergely

2009. 12. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bárki megkaphatja Chris Martin gitárját cikk képei
Coldplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárjátColdplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárjátColdplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárjátColdplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárjátColdplay - Bárki megkaphatja Chris Martin gitárját