Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karácsonykor jön az új Coldplay album

Coldplay - Karácsonykor jön az új Coldplay album

Chris Martinék maximális biztonsági intézkedések mellett készítik az új albumukat, mindent elkövetnek, hogy a dalok ne szivárogjanak ki idő előtt a világhálóra.

Viva La Vida

Chris Martin, a Coldplay frontembere vasárnap este a Brazil Globo Tv-ben vendégeskedett és itt jelentette be hivatalosan, hogy még idén a boltokba kerül a Coldplay következő nagylemeze. Az énekes pontos megjelenési dátummal egyelőre nem szolgált, azt mondta, hogy a korong reményei szerint még karácsony előtt kikerül a boltok polcaira.

A Coldplay egyébként nagyon komoly biztonsági intézkedéseket vezetett be annak érdekében, hogy az új dalok ne kerüljenek fel a fájlcserélő oldalakra:

”Mindössze két ember van, aki hozzáfér az általunk felvett anyagokhoz. Még mi, a Coldplay sem tudjuk, hogy hogyan lehet megnyitni a rögzített file-okat, vagyis ha akarnánk, se tudnánk ellopni a saját zenénket. Egy számítógépzseninek és betörőnek kellene lenned ahhoz, hogy letöltsd a friss dalokat” - mondta Chris Martin, és reméljük, hogy ezzel nem bátorítja fel az új Coldplay dalokra éhes hackereket. A zenekar utolsó stúdióalbuma a 2008-as Viva La Vida volt.

Juhász Gergely

2010. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 06. 08. 17:23
NEM TUDOK VÁRNIIIIIIIIIIIIII
Vendég 2010. 11. 16. 16:14
már várom :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karácsonykor jön az új Coldplay album cikk képei
Coldplay - Karácsonykor jön az új Coldplay albumColdplay - Karácsonykor jön az új Coldplay albumColdplay - Karácsonykor jön az új Coldplay albumColdplay - Karácsonykor jön az új Coldplay album