Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John és Leon Russell lemeze

Elton John - Elton John és Leon Russell lemeze

Elton John és Leon Russell egy új lemezet vesznek fel Los Angeles-ben, a producer T-Bone Burnett segítségével. Mindkét előadó írt számokat a projecthez, aminek jelenleg még sem címe, sem megjelenési dátuma nincs.

Ez a hír már önmagában is rendkívülinek számít, de ha hozzátesszük azt, hogy a lemezen a következő művészek is hallhatóak lesznek, mint pl. Neil Young, Booker T. Jones, Marc Ribot, Jim Keltner, akkor talán még fontosabbá válik a bejelentés.

Bernie Taupin szerint, akit Elton John-os témákban igazi bennfentesnek számít, elárulta, hogy már 15 szám a szalagon is van. (most abba ne menjünk bele, hogy szalagot már jó tíz éve szinte senki sem használ a felvételeknél – a szerk.)

Elton John - Elton John és Leon Russell lemeze

Bernie Taupin szerint:

"A Stones szerű rock számoktól, a country-s balladákon, és gospel-en keresztül, egészen a Sinatra szerű hangzásokig minden megtalálható lesz a lemezen.”

"Nem az előadók hagyományos hangzásvilágára kell számítani, ez az album radikálisan más lesz mint bármely előző Elton John, vagy Leon Russell album volt."


John' utolsó stúdió albuma 2006-ban jött ki, "The Captain and the Kid." címmel, és Billy Joel-el ez évre is be vannak már tervezve a koncertjei tavasztól kezdődően, és e mellett a szóló fellépései is egészen szeptemberig ki fognak tartani.

Az idén 67 éves Russel , aki az utóbbi években egy picit kikerült az állandó show-business pörgésből egy saját albumon is dolgozik az Elton John-al készülő új anyaga mellett.

-CsL-

2010. 03. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 16. 18:46
Nincs már (...exe) VÍRUS a music.hu-n?? sztárfigy'... (Ja, tegnap reggel "megjött" "Bé" is... Ma du. meg befordultam a kis uCCájába, hát nem lebuktam. Pont jött kifele ő meg...) ;-/
Vendég 2010. 03. 16. 18:46
ez egy fartúró BUZZER! pfoj...
Vendég 2010. 03. 16. 18:48
kakiphil aberrált...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elton John és Leon Russell lemeze cikk képei
Elton John - Elton John és Leon Russell lemezeElton John - Elton John és Leon Russell lemeze