Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Coldplay Budapesten készíti az új albumát!

Coldplay - A Coldplay Budapesten készíti az új albumát!

A Coldplay a 2008-as 'Viva La Vida' című lemezük folytatását szeretnék elkészíteni, Brian Eno és Markus Dravs producerek közreműködésével, méghozzá Budapesten.

A Coldaplay hivatalos weboldalán kiszivárogtatott információk alapján kijelenthetjük, hogy a lemez még nincs kész, de a banda rettenetesen fel van dobva a készülő új anyagtól.

“A dalok természetesen még nincsenek meg a maguk végső, tökéletes verziójukban, de ha képletesen akarunk fogalmazni a csontváz és a bőr már régen rajtuk van. Az viszont biztos, hogy szerintem döbbenetesen jó számok leszenek.”

Coldplay - A Coldplay Budapesten készíti az új albumát!

A Coldplay hivatalos bloggere azt is közölte már régebben, hogy a banda milliónyi ötlettel van tele a dalok írása kapcsán. A Coldplay tagjai most éppen a két hetes édes pihenő idejüket töltik, mielőtt újult erővel folytatják a munkát stúdióban.

Nem igazán tisztázott még mi lesz az album címe, vagy hogy pontosan mikor fog megjelenni, de az elég valószínű hogy még 2010 előtt ki fog jönni.

-CsL-

2010. 06. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 14. 13:31
2010 elött?
Vendég 2010. 06. 15. 18:19
"NOS" reggel nem volt gépem, szét kellett szednem, du. raktam össze - miután visszahoztam Zegről... ;-( http://www.dormeo.hu/on_tudja_hogy_mikor_es_miert_asitunk-188045-9165-a.html http://www.dormeo.hu/tanulas_utan_szunyokalas_az_alvas_okosit-187650-9165-a.html EZ is! http://www.dormeo.hu/az_almos_nappalok_7_ellenszere-178881-9165-a.html

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Coldplay Budapesten készíti az új albumát! cikk képei
Coldplay - A Coldplay Budapesten készíti az új albumát!Coldplay - A Coldplay Budapesten készíti az új albumát!