Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjével

Christina Aguilera - Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjével

A tegnapi nap folyamán megjelent az idei év egyik legjobban várt zenei albumának, legújabb videóklipje. Christina Aguilera a Bionic című album, You Lost Me c. dalához készített zenei videót.

You Lost Me

Ha lehet ilyet mondani, Christina Aguilera kisebbfajta csalódást okozott új lemezével. Rajongók tömkelege várta a nagy visszatérést 2006-os albuma után. Miután azonban tavasszal megjelent az első kislemez és a hozzá tartozó klip, már többen nem akartak hinni a fülüknek és a szemüknek.

Nem titok, hogy a Not Myself Tonight című felvétel zenei videójával, az énekesnő sok embert meglepett és számos ellenlábast is szerzett magának. A kemény vádakkal támadott Christina azonban mai napig tagadja, hogy bármi módon is másolná Lady Gagát.

Christina Aguilera - Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjével

Az biztos, hogy az immár anyaként visszatérő Aguilerától nem erre számítottunk. A Bionic című album június 4-én jelent meg és azóta is messze a várakozások alatt teljesít. Már olyan hírek is felreppentek, miszerint Christina lemezkiadójának főnökei között egyfajta pánik uralkodik. Valamint folyamatos aggódásukat és nemtetszésüket is hangoztatják a lemezeladási statisztikák miatt.

Szóval az album közel sem annyira sikeres, mint ahogyan azt megjósolták. Talán ennek is köszönhető, hogy a második videóklip, nem az eredetileg tervbe vett dalhoz készült.

Valószínűleg Christina úgy döntött, hogy az igen csak botrányszagú Not Myself Tonight klipje után, praktikusabb lesz egy könnyedebb és visszafogottabb dalhoz nyúlni és egy jóval barátibb klipet készíteni.

Úgy néz ki, ez nem is bizonyult rossz húzásnak. A videó a június 29-én megjelent, harmadikBionic kislemezhez, a You Lost Me című felvételhez készült. A dal leginkább a régi Christinára emlékeztet minket.

Egy igazi lassú tempójú, lírai felvétel, ami az énekesnő egyik legnagyobb erőssége. Gondoljunk itt csak olyan régi nagy slágerekre, mint a Beautiful, a The Voice Within, vagy a Hurt.

A klip tegnap debütált világszerte. Az Anthony Mandler által rendezett zenei videóról nem lehet mást mondani, mint azt, hogy végtelenül egyszerű. Egy egyszerű és hangulatos kisfilm, amely tökéletesen passzol a You Lost Me c. dalhoz.

A hivatalos klipet egyelőre ide kattintva nézheted meg!

engyus

2010. 07. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 25. 17:32
Ez csak a második kislemez. Soha nem is volt más tervbevéve új kislemeznek. - Az I hate boys Ausztráliában lett kiadva hivatalosan csak. Az albumot meg mindenki előbb hallgassa meg utána mondjon véleményt, mert nagyon igényes és jó lemez.
Vendég 2010. 07. 26. 14:04
A harmadik... a Woohoo májusban megjelent és ehhez készült volna a köv klip! Amúgy tényleg jó lemez! :)
Vendég 2010. 07. 30. 8:02
A Woohoo májusban kiszivárgott, ezért gyorsan kiadták hivatalosan, hogy pénzt is lássanak belőle. Ebből az emberek rögtön úgy vették, hogy hivatalos kislemez lesz. Szeretem a You Lost Me-t, de a hajszíne a klipben botrány :S :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjével cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjévelChristina Aguilera - Christina Aguilera régi önmagát idézi új klipjével