Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino Razalan

The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino Razalan

Sorozatunk második részében azzal a Rino Razalannal ismerkedhetnek meg olvasóink, aki már turnézott együtt többek között Britney Spearsszel és Gwen Stefanival, s hazáját, Japánt elhagyva az Államokba költözött, hogy megvalósítsa álmait...

Rino Nakasone Razalan 1979. június 11-én született Okinawában, Japánban. Táncos, koreográfus, az 'America's Best Dance Crew' című műsor harmadik szezonjából lehet ismerős sokmindenkinek.

Anyjával, mamájával és húgával élt együtt. Hatalmas rajongója lett Michael, majd később Janet Jacksonnak. Hogy minél jobban fejlessze tánctudását, az ő videóklipjüket nézte állandóan, és szívvel-lélekkel tanulta a koreográfiákat. 19 évesen otthagyta Japánt, és az USA-ban kötött ki, hogy egyetemen tanuljon, de leginkább azért, hogy táncolhasson. Amikor Los Angelesbe érkezett, Dante Harper, egy híres-neves táncoktató asszisztense lett. Belépett a tánc világába, munkavállalási engedélyt kapott tanulmányainak és a Bloc Talent ügynökségben való részvételének köszönhetően.

The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino Razalan

Egy színpadon táncol Marques Houstonnal, Mary J. Blige-dzsal, Britney Spearsszel és Missy Elliottal. Britney turnéján háttértáncosként szerepelt. Ezután Gwen Stefanival indult világkörüli tunéra. Gwen ismert háttértáncosai a Harajuku Girls, Rino ennek a csoportnak volt tagja.

Rino arról is ismert, hogy lelkesen együttműködik a koreai szórakoztatóipari céggel, az SM Entertaintmenttel abból a célból, hogy a cég előadóinak koreográfiákat kreáljon. A SHINee-nak, a Girl's Generationnek és a Super Juniornak is készített tánckoreográfiát.

Most még jobban fel szeretné lendíteni karrierjét, énekesnő szeretne lenni. 2010 májusában megerősítették, hogy Rino csatlakozik a Pussycat Dolls csapatába.

Köszönet a www.pcd-news.blogspot.com oldalnak!

Luxi

2010. 08. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino Razalan cikk képei
The Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino RazalanThe Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino RazalanThe Pussycat Dolls - Ismerd meg a Pussycat Dolls új tagjait! 2. rész: Rino Razalan