Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Coldplayesek a legjobb dalírók

Coldplay - A Coldplayesek a legjobb dalírók

A Londonban, évente megrendezésre kerülő ASCAP díjátadón idén a Coldplay tagjai zsebelték be a legjobb dalírónak járó díjat.

Viva La Vida

Tegnap, október 13-án, harmincadjára osztott ki díjakat az ASCAP (Amerikai Zeneszerzők, Írók és Kiadók Társasága). A legjobb dalszerzőknek járó díjat a Coldplay vitte haza.

Ezen kívül az együttes tagjai, Chris Martin, Will Champion, Jonny Buckland és Guy Berryman a Viva La Vida szerzeményükért megkapták az év daláért járó díjat is.

A Coldplay nem vett részt az eseményen, mivel jelenleg Brian Enoval dolgoznak következő albumukon, amely előreláthatólag 2011-ben jelenik majd meg. A díjakat, így, videóüzenetben köszönték meg.

Coldplay - A Coldplayesek a legjobb dalírók

További díjazottak között volt Taio Cruz, a Scouting for Girls, Paul McCartney Come Together c. dala, a U2 és Phil Collins is. A díjátadón fellépett Roger Greenway és Imogen Heap is.

Zsuzsi

2010. 10. 14. 12:48

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 19. 18:27
...mert SztárfigyelŐ! :D "vagyokH-ezek"? HjajH! "Bé" tegnap levette azt az egyetlen(?) profilképét a Facebookon és valami HrádiJÓ belseje fotót rakott fel! Aztán hajnalra már egy bazi fekete zongora volt a helyett is odabiggyesztve! Ez most hangszer a Hrádió után, avagy a kedvenc Lionel Richie nótája,a "Feketén a hófehér" antiszegregációs erőlködés asszociációja akar lenni nála? :) Sebtibe' kerestem én is új képet akkor "Zdenko" lapjára ma, valami "illő hangszert" én is! ;-) ;-P :D Ja és valamikor du. "Bé" betette a honlapi hirdetés Hoffert, de a "Foster" is ott maradt, ahogy hagyta és írta ön, dear "Csé! ;-P Egyébként? A "boldogság" = "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés 2010. október 19., 15:15 " ? ;-) ;-* ;-P ...különben meg tegnap nem szólt délben egy kukkot sem arról, hogy ön fog elkésni ma hajnalban! honnan tudtam volna így? :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Coldplayesek a legjobb dalírók cikk képei
Coldplay - A Coldplayesek a legjobb dalírókColdplay - A Coldplayesek a legjobb dalírók