Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie és Rachel együtt

Robbie Williams - Robbie és Rachel együtt

Robbie Williams és Rachel Hunter együtt mutatkozott Los Angelesben. A pár kapcsolata június óta ismert ugyan, de nyilvánosság előtt csak most mutatkoztak először. Az énekes és Rod Stewart egykori kedvese szerda éjszaka a los angelesi Delux klubba érkeztek szórakozni.

Robbie és Rachel a hírek szerint már 5 hónapja járnak, a románcról azonban csak júniusban lehetett olvasni a magazinok hasábjain. A pár baráti társaságba érkezett a felvágós amerikai szórakozóhelyre. Az autót, amellyel érkeztek Rachel vezette.
"Robbie talán nem elég ismert Amerikában, de a pár érkezését hatalmas felhajtás övezte. Robbie új hajstílusát nem lehetett nem észrevenni, szinte mindenki őt bámulta a klubban. Ha eddig valaki nem ismerte volna, most biztosan rájött, hogy ki ő." - mondta egy vendég.

Robbie Williams - Robbie és Rachel együtt

Robbie Williams jelenleg új albumán dolgozik LA-ban, de szinte az összes idejét az új zélandi születésű barátnőjével tölti. Minden jel arra utal, hogy elválaszthatatlanok egymástól. Talán Rachel lesz az a hölgy, aki megszelidíti Robbie-t?

2002. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie és Rachel együtt cikk képei
Robbie Williams - Robbie és Rachel együttRobbie Williams - Robbie és Rachel együtt