Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vádemelés Michael Jackson ellen

Michael Jackson - Vádemelés Michael Jackson ellen

Csütörtök este Tom Sneddon, Santa Barbara kerületi ügyésze hivatalosan bejelentette, hogy a helyi ügyészség vádat emelt Michael Jackson ellen. Kihirdették azt a kilenc vádpontot, amivel a popsztárt vádolják.

Tom Sneddon, kerületi ügyész csütörtökön jelentette be hivatalosan a Jackson ellen felhozott vádakat. A bejelentés és a hozzá kapcsolódó sajtótájékoztató európai idő szerint este 10 órakor volt Kaliforniában. Sneddon kilenc vádpontot említett, hét rendbeli molesztálással vádolja Jacksont, valamint azzal, hogy két alkalommal toxikus anyagot (alkoholt) adott a vádlónak, a későbbi bűncselekmény elkövetése céljából. A vádak egyetlen vádlótól származnak.

Sneddon a Jackson ellen felhozott vádak bejelentésekor tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az eredetileg január 9-re tervezett első tárgyalási napot egy héttel elhalasztották. Január 16-án kezdődik Jackson ügyének tárgyalása.

Mint ismeretes, Jackson a letartóztatásakor útlevelét is kénytelen volt leadni a hatóságoknak. Anderson bíró csütörtöki döntése értelmében visszakapja, és az országot is elhagyhatja. Így lehetővé válik, hogy Jackson Angliában töltse az ünnepeket.

Tegnap este a sajtótájékoztatót követően Michael Jackson édesanyja, Katherine Jackson az alábbi nyilatkozatot tette a Jackson család nevében: "Michael ártatlan. Az egész család nevében mondom, tudjuk, hogy ezek a kegyetlen hazugságok teljesen alaptalanok,rosszindulatúak, kapzsiság és bosszúvágy által motiváltak. Családunk teljes mértékben támogatja Michael-t. Büszkén Michael mellé állunk, tudva azt, hogy sosem lenne képes elkövetni azt, amivel vádolják. Minden energiánkkal harcolni fogunk a hamis vádak mögött meghúzódó igazság kiderítéséért és azért, hogy megtudjuk mi is motiválta azokat, akik hamisan vádolták Michael-t. Imádkozunk a gyors befejezésért és azért, hogy az igazság kiderüljön. Szeretnénk köszönetet mondani a rajongók millióinak és a támogatóknak, akik Michael és a család mellé álltak ebben a nehéz a próbatételben."

fkriszta

2003. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 29. 0:00
Szerintem csak Jackson pénzét akarják elszedni,semmi sem igaz a vádból!Ha csak kihasználta volna a gyerekeket akkor nem adományozott volna nekik annyi éven át!Szerintem ártatlan!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vádemelés Michael Jackson ellen cikk képei
Michael Jackson - Vádemelés Michael Jackson ellen