Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael filmekben

Michael Jackson - Michael filmekben

Molesztálási vádak ide, vagy oda, Jackson tavaly nyáron forgatott filmjét, a "Miss Cast Away" -t a héten mutatják be a Sundance Filmfesztivál helyszínén, Park Cityben. Igaz, a film nem került be a filmfesztivál nevezettjei közé.

Michael Jacksont újból a filmvásznon láthatjuk, még hozzá a "Miss Cast Away" című filmben, amit a napokban mutatnak be az idei Sundance filmfesztiválon. Michael Agent MJ-t alakítja a filmben, összesen kb. 15 percig láthatjuk a filmvásznon. A 20 millió dollár költségvetésű filmet maga Michael Jackson finanszírozta.
A film rendezője, Bryan Michael Stoller jól ismeri Michaelt, s eképpen beszélt róla: "sok időt töltöttem vele és a családjával. Michael olyasvalaki, aki érzelmekkel szereti az embereket, és a gyerekeket is, nem fizikailag." Stoller szerint Michael "teljesen ártatlan". Stoller a Michaellel kapcsolatos pénzügyi válságról, csődről szóló híresztelésekre reagálva hozzátette, "nekem nem olyannak tűnt, mint akinek anyagi gondjai lennének".

Az El Correo című spanyol lap szerint a Farrelly testvérek következő filmjükben, a Három beépített emberben tartogatnak egy szerepet Michael számára. Michael saját magát alakítaná a filmben. Habár a producer páros, Bobby és Peter meg van győződve Michael ártatlanságáról, valószínűnek tartják, hogy a jelenlegi helyzetben a stúdió elzárkózik Michael szerepeltetésétől.

fkriszta

2004. 01. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
Nekem nincs véleményem én szeretem Jackot. Nem azt mondom hogy nem hiszek a vádaknak csak nem érdekel szerintem pénzkicsikarás az egész! Mindegy ki mit gondol én mellette állok és szerintem még vannak egy páran akik mellette állnak. Köszi hogy leirhattam. szia Ildikó
Vendég 2008. 07. 11. 11:03
jóóóóóóóóóó
Vendég 2008. 07. 15. 15:07
én is szeretem de nem szereti ha jackonak hivják mert ez a guny neve
Vendég 2008. 07. 15. 15:07
én is szeretem de nem szereti ha jackonak hivják mert ez a guny neve

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael filmekben cikk képei
Michael Jackson - Michael filmekben