Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb pletykák Jackson körül

Michael Jackson - Újabb pletykák Jackson körül

Újabb pletykák keringtek az elmúlt napokban Michael Jackson gyermekeivel kapcsolatban. A "Sun" és a "News of The World" nevű angol bulvárlapok minap arról kacsáztak, miszerint Jackson nem is apja gyermekeinek. Időközben volt felesége Debbie Rowe kiállt Michael apasága mellett.

Angol bulvárlapok, a "Sun" és a "News of the World" kezdték a napokban terjeszteni azt a 'hírt', miszerint Debbie Rowe, Jackson volt felesége és két gyermekének anyja nem érezné biztonságban a gyerekeit Michael mellett, ezért jogi úton próbálja majd 'visszaszerezni' őket. Például azzal próbálták az új sztorit alátámasztani, hogy Jackson külföldre akarná vinni a gyerekeit, mivel a világban sok helyen vannak gazdag és befolyásos barátai. Az eszmefuttatásuk másik gyöngyszeme az a gondolat volt, hogy Debbie zsidó, így a gyerekei is, tehát a NOI veszélyt jelenthet rájuk… Az egész cikk nem más, mint a 'hír' kapcsán, egy ízléstelen találgatás a gyerekek fogantatásának körülményeit és szüleit illetően.

Ebből kiindulva kelt szárnyra a hír, hogy valójában nem is apja két gyermekének Michael Jackson. Ezt már volt felesége sem tűrte szó nélkül és hétfőn az NBC4-nak adott interjújában a megjelent cikkekről azt nyilakozta, hogy "egy rakás rosszindulatú, szánalmas hazugság."

Kérdés, hogy vajon mikor hagyja már abba a bulvársajtó Jackson hírnevének teljes porba tiprását. Úgy látszik, számukra nem elég "csámcsognivaló" a most kirobbant gyerek molesztálási ügy, még továbbra is kell gyártani a hasonló ízléstelen pletykákat.

fkriszta

2004. 01. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb pletykák Jackson körül cikk képei
Michael Jackson - Újabb pletykák Jackson körül