Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Jacko-ügy legújabb fejleményei

Michael Jackson - A Jacko-ügy legújabb fejleményei

Július 27-én újabb meghallgatást tartottak a Michael Jackson ügyben Santa Mariaban. Michaelnek ismét nem kellett személyesen megjelennei, őt ügyvédei, Thomas Mesereau, Steven Cochran, Robert Sanger, Susan Yu és Brian Oxman képviselték.

Tegnap részletek kerültek nyilvánosságra abból, hogy a vád hogyan képzeli el a történteket. Szerintük Jackson direkt édesgette magához a gyereket, hogy az a később bemutatott "Living With Michael Jackson" című dokumentumfilmben jó színben tüntesse fel a sztárt. Mint ismeretes ebben a műsorban Jackson és mostani vádlója együtt szerepelt, a gyerek, pedig közel 150 millió néző elött vallotta azt, hogy soha semmi oda nem illő nem történt közöttük.

A vád szerint miután bemutatták a műsort és az visszájára sült el, azaz a sajtó és a közvélemény méginkább elkezdett foglalkozni Jackson és a gyermekek kapcsolatával, a sztár pánikba esett. Privát repülőgépet küldött a családért, akiket először birtokán rejtegetett, majd luxus utazásokra küldött más országokba. Egy alkalommal állitásuk szerint Jackson repülőgépet küldött a gyerekért és családjáért az éjszaka közepén, hogy menjenek Neverlandbe. Majd ott éjszakába nyúlóan ettek, ittak és végül a gyerek Jacksonnal aludt együtt. Az egyik kerületi ügyész szerint Jackson az élvezetek egész világát kínálta fel a gyereknek, aminek csúcsa az elcsábítása volt, mindezzel hallgatásra bírva a gyereket.
A vád szerint mindeközben mind fogva voltak tartva.

Jackson ügyvédje így reagált a vád állításaira: "Az elképzelés, miszerint a család rá volt kényszerítve arra, hogy egy privát repülőgépen Floridába repüljön például és olyan hírességekkel társalogjon, mint Chris Tucker, teljesen abszurd. Bármely bíróságon kiröhögné ezt az esküdtszék."

Ezenkívül a vád szerint Jackson február 4-én telefonon felhívta a családot és megfélemlítette őket. Később azt ajánlotta a családnak, hogy csak akkor lesznek biztonságban, ha a gyerek sajtótájékoztatót tart és tisztáz mindent és a későbbi videók elkészítésére is rá lettek kényszerítve. Amikor ez nem működött, akkor Jackson megpróbálta elcsábítani a gyereket, alkohollal kínálta és tiltott dolgokat mutatott meg neki.

Az ügyben további fejlemény, hogy a védelem júius 13-án benyújtott kérésének engedve a tárgyalás napját szeptember 13-ról elnapolták 2005. január 31-ére. A védelem azt állította, hogy a vád direkt nehezítette meg a helyzetét azzal, hogy későn adott át nekik dokumentumokat, így lehetlenné téve a szeptember 13-ai, eredeti tárgyalási napra való felkészülést.

A következő meghallgatást augusztus 16-án tartják, ahol Thomas Sneddon kerületi ügyésznek, a vádló anyjának, ügyvédjüknek és egy orvosnak kell válaszolni a védelem kérdéseire.

fkriszta

2004. 07. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 08. 07. 0:00
Az az igazság, hogy mostanában el sem olvasom az ilyen cikkeket, mert nem hiszem el. Ezzel csak le akarnak járatni egy rendes embert. Ez amúgy is rágalom pláne egy ilyen emberről, több emberisé van benne mint szokban akik vádolják. Szerintem nem keveset tett néhány emberért és állatért. Röviden ennyi.
Vendég 2004. 08. 15. 0:00
Szerintem is.Szereti a gyerekeket,igen,de nem ahogy mondják,mivel ö is gyerek szeretne maradni. Amugy meg mindig a rendes embereket akarja mindenki befeketiteni és rossznak mondani,mer az emberek irigyek és buták mint a malomkö(legalábbis azok,akik nem a maguk életével foglalkoznak,hanem inkább besároznak rendes embereket,h ne terelödjön rá a gyanu).Csak ennyit akartam mondani
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
Nekem az a véleményem, hogy ha az én gyerekemet valaki molesztálná, nekem nem tudna senki annyi pénzt fizetni, ami a fájdalmamat enyhítené. A per pedig a pénzről szól. Milyen gusztustalan az a szülő, aki a saját gyermekét pénzszerzésre használja fel úgy, hogy az bemocskolja a barátját?!?! MJ nem buzi, és nem is pedofil, csak tehetségesebb, sikereseb és gazdagabb, mint akikkel barátkozik. Igaza van, hogy nem fizet, én is az igazamat védeném.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Jacko-ügy legújabb fejleményei cikk képei
Michael Jackson - A Jacko-ügy legújabb fejleményei