Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie új albumon dolgozik

Robbie Williams - Robbie új albumon dolgozik

Robbie Williams hiába nyilatkozott mindenfelé hosszabb pihenőről, mégsem bírja munka nélkül. A jelek szerint újból stúdióba vonul, hogy 2005-ben megjelenő új albumát elkészítse.

A napokban került a lemezboltokba Robbie Williams vadonatúj Greatest Hits albuma és vele egy időben egy önéletrajzi regény is, Feel címmel, mellyel egy korszakot próbált lezárni életében az angol popsztár. Eredetileg hosszabb kihagyást tervezett, hogy az elmúlt évek folyamatos album-turné állandó mókuskerekéből valamelyest ki tudjon szállni, de úgy néz ki – rajongói legnagyobb örömére -, hogy újból munkának lát. A tervek szerint már 2005-ben megjelenne ez az új anyag, melynek felvételei februárban kezdődnek el egy Los Angeles-i stúdióban. A lemez producere és egyben Robbie fő szerzőtársa Stephen Duffy lesz, akivel – ha minden igaz – már 40-50 dalkezdeményt rögzítettek. Robbie menedzsere David Enthoven szerint 2005-ben 2-3 dalt fognak kimásolni az albumról és valamikor 2006 elején pedig újabb turnéra indul az énekes.

Robbie Williams - Robbie új albumon dolgozik

Addig is itt a Greatest Hits válogatásalbum, amire azért pár új szerzemény is felkerült, többek között a rádiókban is rendszeresen hallható „Radio” című dal, valamint a december elején maxin megjelenő „Misunderstood”.

fkriszta

2004. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 28. 7:36
kevés a pénz???
Vendég 2004. 10. 28. 12:43
Ezt a könyv miatt kérdezed?
Vendég 2004. 11. 11. 12:51
Imádjuk Robbiet,ezét akármit is megcsinálnánk,hogy kaphassunk egy rohadt koncertjegyet:pl:végigfutnánk anyaszült meztelenül,kézenfogva a veszprémi Kossuth utcán.Ha van egy kis maradék jegyed kérlek értesíts bennünket.
Vendég 2004. 11. 18. 22:14
I love Robbie.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Robbie új albumon dolgozik cikk képei
Robbie Williams - Robbie új albumon dolgozikRobbie Williams - Robbie új albumon dolgozik