Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie nem pihen, hamarosan jön új albuma

Robbie Williams - Robbie nem pihen, hamarosan jön új albuma

A jelenkori popzene egyik legnépszerűbb figurája, és egyben fenegyereke hamarosan új kislemezzel jelentkezik. Robbie Williams, aki 60.000 fős tömeg előtt adott hatalmas sikerű koncertet Budapesten a Close Encounters Tour keretében, vadonatúj maxival rukkolt elő, mely egyben soron következő nagylemezének címadó dala is.

A Rudebox címet viselő szerzemény a Soul Mekanik formációval közösen íródott, akik szintén jártak már hazánkban, az A38 hajó vendégeként. Az eredmény: friss hangzás - összetéveszthetetlen Robbie Williams stílusban!

"A Rudebox egyszerre több dolgot is takar - nyilatkozta a sztár - lehetne akár egy rezgés-sugár, melyet közvetlenül egy űrhajóról küldtek a stúdióba, vagy egy hiányosan öltözött pimasz lány, aki izgatóan táncol, vagy éppen egy gigantikus hang-rendszer. Néha pedig, egyszerűen csak egy doboz, ami felnyílik, és azt mondja, hogy húzz el a fenébe!”

A Rudebox egyben magában is foglalja a közelgő új album arculatát, melyen Robbie többek között a Pet Shop Boys-szal, William Orbit-tal, és Mark Ronson-nal dolgozott együtt. A nagylemezen egyébként a művész saját szerzeményei is helyet kapnak, ezen kívül fellelhetők lesznek Robbie kedvenc dalainak feldolgozásai is.

A korong október végétől kapható nálunk is.

Jónap Tamás

2006. 09. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 09. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie nem pihen, hamarosan jön új albuma cikk képei
Robbie Williams - Robbie nem pihen, hamarosan jön új albuma