Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Noel Gallagher: "Robbie Williams öngyilkos lesz"

Robbie Williams - Noel Gallagher:

Újabb fronton folytatódik Robbie Williams és Noel Gallagher nem éppen újkeletű harca. Megdöbbentő nyilatkozatott tett ugyanis közzé az Oasis gitárosa: meg van róla győződve, hogy Robbie előbb vagy utóbb önkezével vet véget az életének.

Gallagher ráadásul kijelentette: szívesen betárazná a fegyvert a vele régóta rivalizáló énekesnek. Noel szerint Robbie Williams folyamatosan depresszióval küzd, és hamarosan elveszíti majd a harcot. Ez lesz az a pillanat, amikor saját maga ellen fordul - véli az Oasis sztárja.

Az már teljesen mellékes, hogy Noel Gallagherrel sincs minden rendben - finoman szólva. Az énekes ugyanis évek óta nincs beszélőviszonyban testvérével, Liammel. Ez azért roppant kínos, mert ugye egy zenekarban játszanak... Ráadásul az Oasis tíz éve gyakorlatilag semmi figyelemreméltót nem csinált, Robbie pedig mindent elért, amit csak lehetett.

Robbie Williams - Noel Gallagher:

A Williams-Gallagher utálat egyébként még a kilencvenes évek közepén kezdődött. Noel folyamatosan Robbie-t cukkolta a sajtón keresztül, tehetségtelen bohócnak tartotta. Mikor a Take That sztárja kivált az együttesből és szólókarrierbe kezdett, a támadások még erősebbek lettek: "Az a kis hülyegyerek a Take That-ből" - Noel Gallagher ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illette Robbie Williamst.

Az igazi dráma viszont csak ezután jött. Robbie ugyanis hosszú évekig volt Nicole Appleton (All Saints) párja, és nagyon szeretett volna egy gyermeket az énekesnőtől. Sőt, Nicole egyszer teherbe is esett Tőle, ám elvetette a babát - párja tudta és beleegyezése nélkül. Ráadásul ezután - azzal a kifogással, hogy a családalapítás helyett inkább a karrierjével szeretne foglalkozni - kiadta a férfi útját. Robbie Williams ekkor indult el lefelé a lejtőn, az alkohol és a drogok rabja lett.

Robbie Williams - Noel Gallagher:

Ám hátra volt még az igazi feketeleves... Ugyanis a szakítás után mindössze tíz hónappal Nicole Appleton gyermeket szült - méghozzá Noel Gallaghernek, akihez később feleségül is ment.

Ezek után pedig bízzunk benne, hogy igaz a mondás: akinek halálhírét keltik, az nagyon sokáig fog élni...

Juhász Gergely

2006. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 13. 21:37
Noel nem vette feleségül Nicole Appletont! Sőt még gyerekük sincs, ugyanis Nicole LIAM Gallagher (Noel öccsének) BARÁTNŐJE de nem a felesége.Noelnek meg teljesen igaza van Robbiet illetően.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Noel Gallagher: "Robbie Williams öngyilkos lesz" cikk képei
Robbie Williams - Noel Gallagher: Robbie Williams - Noel Gallagher: Robbie Williams - Noel Gallagher: