Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gyilkossággal vádolják Michael Jacksont

Michael Jackson - Gyilkossággal vádolják Michael Jacksont

Épphogy lezárult Jacko gyermekmolesztálási ügye, az alkalmazottai beperelték a hónapok óta elmaradt fizetés miatt. Jacksonnak hamarosan újabb ügy miatt kell a bíróság elé állnia: egy Santa Monica-i hölgy családja ugyanis gyilkossággal vádolja.

Néhány napja ugyanis igencsak furcsa eset történt egy kaliforniai kórházban. Michael Jackson rosszul érezte magát, és orvosai tanácsára - akik influenzára gyanakodtak - ellátogatott egy Los Angeles-i klinikára.

Egy kedves idős hölgy nyugodtan feküdt az intenzív osztályon, ám amikor az ijesztő arcú Jacko lefátyolozott gyermekeivel és testőreinek hadával berobbant az épületbe, a néni ijedtében szívrohamot kapott.

Michael Jackson - Gyilkossággal vádolják Michael Jacksont

Az asszonyt azonnal kezelésbe vették, de már nem tudtak rajta segíteni. A gyászoló család azonnal ügyvédet fogadott, aki a sajnálatos eset után elmondta: Michael Jackson nátháját érthetelen okokból az intenzív osztályon kezelték. Ha nem történt volna, az idős hölgy még ma is élne. A vádemelésre várhatóan napokon belül sor kerül.

Juhász Gergely

2007. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
yyyy 2007. 02. 25. 0:33
ez egy nagy mese! Ebben a cikkben a nénit "kell" sajnálni, de ha belegondolunk az egész ügy szánalmas és nevetséges!!!Az igazság pedig ez: 2007-02-17 / MichaelJackson.hu Michaelt megint beperelték Michael Jacksont ismét beperelték, a vádak azonban vadabbak, mint eddig valaha. A sztár még 2005. februárjában, az éppen akkor futó pere alatt vírusos fertőzésre panaszkodva meglátogatta a Marian Medical Center-t Santa Barbarában. Jackson nem sokkal késöbb elhagyta az épületet, majd a tárgyalóterembe igyekezett. Néhány nappal késöbb azonban megjelent a sajtóban egy nő, aki azt állította, hogy az éppen a kórházban tartózkodó 73 éves rokona Jackson látogatásába halt bele. A nő állítása szerint Manuela Ruiz halálát az okozta, hogy az orvosok a sztár látogatása miatt nem fordítottak elég figyelmet rá. A Ruiz család most pert indított, azonban nem csak a kórház, de Jackson ellen is. A dokumentumokban többek között összeesküvéssel vádolják a sztárt és az intézmény vezetőségét. A kórház máris nyilatkozatot adott ki, amiben a figyelem felkeltésére tett elképesztő kísérletnek nevezik a pert. Jackson képviselői még nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. A későbbiekben érdemesebb lenne erről a honlapról betenni a híreket, mert akkor nem csak a hazugságok terjednének!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gyilkossággal vádolják Michael Jacksont cikk képei
Michael Jackson - Gyilkossággal vádolják Michael JacksontMichael Jackson - Gyilkossággal vádolják Michael Jacksont