Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra szétcsúszott Robbie Williams

Robbie Williams - Újra szétcsúszott Robbie Williams

A brit fenegyerek nem hazudtolta meg önmagát. Az elvonó után első útja London egyik legdrágább pubjába vezetett, ahol szó szerint rommá itta magát. De ez még csak a kezdet: Robbie életében újra a kokain a prostituáltak játsszák a főszerepet.

Februárban az egész világ Robbie Williamsért aggódott. A sztár híres arról, hogy szereti valótlan pletykákkal ugratni a világot, de egy hónapja komoly veszélybe került az élete. A drogoktól és a gyógyszerektől annyira leromlott az egészségi állapotba, hogy magánorvosai azonnal az elvonót javasolták neki. A bajt csak tetézte az énekes depressziója, hiszen Williams régóta nem találja az igazit. Állítása szerint életében egyszer volt igazán szerelmes - ráadásul abba a Nicole Appletonba, akit legnagyobb ellensége, Liam Gallagher vezetett oltár elé...

Robbie Williams - Újra szétcsúszott Robbie Williams

Sajnos bekövetkezett, amitől a barátok és hozzátartozók féltek: Robbie visszaesett, és minden eddiginél féktelenebb mértékben tömi magába az alkoholt és a drogokat. A sztár egyetlen támasza az édesanyja, akihez egyébként a legnagyobb titokban repült el a rehabról Los Angelesbe.

Pszichológusa szerint a Take That egykori fenegyereke súlyos depresszióban és anyakomplexusban szenved. Ebből az állapotból nagy valószínűséggel csak egy igazi, szerető társ tudná kirángatni, akinek mindenben hasonlítania kell Robbie Williams édesanyjához.

Juhász Gergely

2007. 03. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
norci 2007. 03. 26. 16:59
Szegény, én nagyon sajnálom! Nagyon szeretem, mind a zenéjét, mind a stílusát és bízom benne, hogy minél hamarabb talpra áll.
Kriszta 2007. 07. 28. 15:06
Én egyszerűen IMÁDOM ezt a pasit!!!és nagyon remélem,hogy tényleg megtalálja a boldogságot!!mert megérdemli!!!hiszen nagyszerű ember,nagyszerű énekes és nem utolsó sorban eszméletlenül-naggyon-naggyon Helyes és imádnivaló!!!!!szóval!Robbir!én drukkolok neked!!
Vendég 2007. 08. 27. 0:42
remelem kifingik

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra szétcsúszott Robbie Williams cikk képei
Robbie Williams - Újra szétcsúszott Robbie WilliamsRobbie Williams - Újra szétcsúszott Robbie WilliamsRobbie Williams - Újra szétcsúszott Robbie Williams