Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Filmszerepre készül Robbie Williams

Robbie Williams - Filmszerepre készül Robbie Williams

A brit fenegyerek függősége és depressziója elől a munkába menekül, következő albuma után viszont minimum egy éves szünetet tart. Elvállalt ugyanis egy főszerepet, ahol egy visszaeső alkoholistát fog játszani. Testhezálló szerep...

Minderről maga az énekes nyilatkozott a minap Los Angeles-ben. Állítólag rögtön a forgatókönyv elolvasása után felhívta menedzserét, hogy elvállalja a Throuh A Glass Brightly: The Fall And Rise Of An Alcoholic című könyvből készült film főszerepét. A mozi egy visszaeső alkoholistáról szól, aki csak nagy nehézségek árán tud kilábalni függőségéből.

Jelen állás szerint Robbie-nak nem nagyon kell rájátszania a szerepre, hiszen amint elhagyta az egyik rehabilitációs központot, máris újrakezdte önpusztító életmódját. Williams valószínűleg legkésőbb jövőre elkészíti új albumát, rögtön utána pedig szeretne legalább egy évet pihenni. Ekkor kezdődik majd első filmjének forgatása is.

Robbie Williams - Filmszerepre készül Robbie Williams

A Take That egykori rosszfiúja egyébként rendszeresen kap filmes megkereséseket. Két évvel ezelőtt az Ő neve is felmerült James Bond megformálására a Casino Royale-ban, ám Robbie koncertkörútja és zenei karrirerje mellett nem tudott időt szakítani a castingokra.

Juhász Gergely

2007. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Kriszta 2007. 07. 28. 15:09
Biztos rohadt jól fogja eljátszani a szerepet!!én tuti ott fogok ülni a moziban,mikor ezt a filmet játszák!!! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Filmszerepre készül Robbie Williams cikk képei
Robbie Williams - Filmszerepre készül Robbie WilliamsRobbie Williams - Filmszerepre készül Robbie WilliamsRobbie Williams - Filmszerepre készül Robbie Williams