Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

AC/DC könyv: Maximum Rock & Roll

AC/DC - AC/DC könyv: Maximum Rock & Roll

Százötvenmillió eladott lemezzel ezelőtt az AC/DC felejthetetlen fellépésekkel kápráztatta el a tévénézőket az ABC Countdown című műsorában. Bon Scott egy alkalommal pokolbeli iskolás lánynak öltözött, máskor Angus Young rohangált gorillajelmezben a stúdióban...

Az azóta eltelt harminc évben Brüsszeltől Brisbane-ig, Montrealtól Manchesterig emberek milliói tették emlékezetessé életük nagy pillanatait az AC/DC zenéjével - ha éppen hatalmas ivászatokat rendeztek vagy bunyóztak, ha kef...tek, megházasodtak, gyerekük született, ha temettek, új autót vettek vagy új tetoválást varrattak magukra.

A sors iróniája, hogy Bon 1980-ban bekövetkezett tragikus halála után nemcsak talpra állniuk sikerült, de a Brian Johnsonnal felvett Back In Black megjelenését követően soha nem látott népszerűségre tettek szert világszerte. Az AC/DC azóta sem vett vissza a tempóból, az együttes intézménnyé vált, a srácok más dimenziókban mozognak, mint egy egyszerű rockbanda.

Murray Engleheart és Arnaud Durieux arra vállalkozott, hogy mindenkit megelőzve elsőként mesélje el Ausztrália első számú és leghangosabb rock and roll bandájának hiteles történetét.
Murray - a kontinens egyik legtekintélyesebb zenei újságírója - az elmúlt negyedszázadban a világ legrangosabb könnyűzenei magazinjaiban publikált, és számos alkalommal készített interjút az AC/DC tagjaival. Arnaud korábban rockújságíróként dolgozott, és a kezdetektől nyomon követte az együttes pályafutását. Kétség sem fér hozzá, Arnaud gyűjtötte össze a világ legnagyobb AC/DC-archívumát.

A 2007. májusában megjelent könyv közel 500 oldalon írja le a világ egyik legnagyobb rockbandájának történetét.

Gab

2007. 05. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 05. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 07. 17:29
kam.........
Vendég 2008. 01. 13. 0:42
Ha szereted az igazi zenét,akkor itt a helyed.Gyere és hallgasd meg : www.acedece.hu Letölthető plakát: www.acedece.hu/wigwam.jpg
Vendég 2008. 02. 13. 9:42
nagyon fai zene
Vendég 2008. 07. 06. 16:41
CSÁSZTOK

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

AC/DC könyv: Maximum Rock & Roll cikk képei
AC/DC - AC/DC könyv: Maximum Rock & Roll